ls /sys/class/net
видає eth0 lo
ip route add default via 192.168.1.1
Ця команда не виконується
У файлі etc/resolv.conf міститься два рядки коментарів, де сказано що не варто редагувати файл, бо він все одно буде перезаписаний
Надаю повну інформацію:
Працюю із материнською платою ECW 865pe, на ній стоїть мережевий адаптер:
Realtek RTL8100C 10/100 Mbps Fast Ethernet Controller
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=429&CategoryID=1&DetaПеред встановленням xubuntu на комп'ютері стояли XP та fedora, а потім знову XP всюди інтернет працював
Потім я вирішив встановити opensuse, інсталятор (!не живчик) не зміг під'єднатись до інету, навіть після ручного введення адрес, та ж сама історія із юбунтою та федорою, версії найсвіжіші.
Далі я завантажився з живчика ubuntu, але конекту не було.
Я вирішив встановити xubuntu, встановив.
Примітно, що кожного разу, який би дистр я не пробував лінуксу, то жодного разу не світився індикатор на модемі, так як він не світиться коли не підключений кабель.
Кабель в нормі, я підключав його до ноуту і виходив в інтернет.
Порт скоріш за все так. Єдиний шлях це перевірити - встановити знову XP і спробувати вийти в інтернет, але я цього робити не хочу.
Я зареєструвався на форумі юбунти, а також розпочав гілку на українському форумі програмістів, якщо якась із порад допоможе - закину сюди відповідь, якщо є іще варіанти буду вдячний за допомогу.
Раніше мав інтернет OGO, там адреса роутера була 192.168.1.1, потім підключився до Telegroup Україна, поставив інший роутер, відповідн адреса роутера змінилась на 192.168.0.1, для того щоб зайти в його конфігурації, в адр. рядок браузера вводжу саме другу адресу, на ноуті я це зробив, а на комп'ютері не можу.