... ''своїми руками'' - те й значить, за уваги відсутності досвіду користування командним рядком.Дякую.
Чомусь я так і подумав
Офіс...
...фото...
..., відео, інтернет....
... Можете поставити salixos, fedora, suse, debian.
Офіс, фото, відео, інтернет.А ''своїми руками'' - те й значить, за уваги відсутності досвіду користування командним рядком.Дякую.
... Прошу вашої поради у виборі дистрибутиву, який би мені забезпечив бажане....
Ну так я ж конкретно порадив ПРОГРАМИ. А щодо дистрибутива... я ніколи нікому не радив і не навязував "конкрєтно только ето".АЛЕ, питання було про дистрЦитата: vbrjkf65 від 2013-05-15 20:38:01... Прошу вашої поради у виборі дистрибутиву, який би мені забезпечив бажане....--- :-/ що початківцю - я без поніматія... спробуйте той і цей , потім іще один---Про убу я вище делікатно промовчав. Промовчу і зараз. Давайте без провокацій.
Нівякому разі не знайомтеся з сімейкою бубунтових!
Цитата: idontremember від 2013-05-15 23:38:11Нівякому разі не знайомтеся з сімейкою бубунтових!Підтримую, windoze way в лінуксі/голові не потрібен.
...я не вважаю доцільним відправляти початківця, котрий так "догори дригом" питає поради, піти жорстко курити мани і вивчати основні пустулати *nix way. Очевидна практичність і філософія прийдуть за умови практичного повсякденного використання...
? а як по іншому ? Спочатку книги, теорія - потім практика.
Щоб навчити дитину кататись на велосипеді, ніхто ж не буде їй спочатку розповідати про будову механізмів всяких тама ланцюгових передач, чишось такого .. ))) просто тупо вчать крутити педалі , чи не так? підростаючи досвідом чадо саме з часом прокачає свого ровера... :-)