Доречі да, там є декілька релізів Cinnamon, MATE , KDE , Xfce, це не сильно принципово який саме краще качати ?
Так, то меню з "встановчного" ДВД, щонайменше я так вважав що він встановочний =)
LiveCDWhat is the login and password for the liveCD?The login is "mint" and the password is blank (there is no password, when asked, simply press Enter).Note: If the liveCD doesn't log you in automatically, there might be something wrong with your CD. Boot from the CD and use the "Check the integrity of the CD" option.
Стягнув образ з інтернету
й записав на диск але потрібно правильно записувати щоб вийшов встановлювальний диск, я не пам’ятаю як там зараз у Windows але потрібно зробити щось типу "правою кнопкою на образі" й вибрати "записати за допомогою Nero",
Якщо я вірно розумію, то там вантажиться LiveDVD, з середини якого вже запускається інсталятор. Тобто, спочатку маєте можливість помацати систему з DVD, без встановлення, після чого — встановити. Інформацію про логін-пароль можна знайти у офіційному FAQ:ЦитатаLiveCDWhat is the login and password for the liveCD?The login is "mint" and the password is blank (there is no password, when asked, simply press Enter).Note: If the liveCD doesn't log you in automatically, there might be something wrong with your CD. Boot from the CD and use the "Check the integrity of the CD" option.
О повірте мені я знаю як записати образ на диск =) В Nero це робиться за допомогою "Burn"
Якщо я вірно розумію, то там вантажиться LiveDVD, з середини якого вже запускається інсталятор. Тобто, спочатку маєте можливість помацати систему з DVD, без встановлення, після чого — встановити.
Цитата: Ruson від 2016-04-19 22:43:16О повірте мені я знаю як записати образ на диск =) В Nero це робиться за допомогою "Burn"За допомогою Burn це робиться в усіх подібних додатках але потрібно правильно записувати, бо можна натиснути оте Burn, а диск вийде не завантажувальним
і на флешку