Оце читав я і думку гадав.....
1. якось витягнув (чи витягнув ::)чи тільки думав витягти? ... :-? ) я з нету французький лінукс для дітей. і подумав я , щоби гарно було б і український мати такий же. і всім роздавати діткам. А те що вони зробили французькою, то я їх розумію - вони ж ДЛЯ СВОЇХ діток робили... От тільки французьку я не дуже знаю.
2 . якось я зацікавився такою собі віндоподібною системою Феймлікс. Спочатку скачав 1.2 і.... ммммдя! інтерфейс ТІЛЬКИ португальський або іспанський! (зроблено ж в Латинській Америці - Чилі та Бразилія). Гарно виглядає, працює, .... але ж... навіть заявлена альфа-англійська (як гордо звучить - альфа! - я щоправда так нічого АНГЛІЙСЬКОГО і не побачив, видно альфа - це просто всім голосно сказати, що ми зробимо це. КОЛИСЬ зробимо.) жодного англійського слова не вичавила....
а так... дуже ВІНДОподібна системка.
ПС. зараз вже є версія феймлікс 1.3 так і не зрозумів, чого треба було її випускати - ніяких наче змін, аанглійська така ж альфа
+1 за мавпи. я анектдот чув, тільки під іншою назвою. і те, що то був такий науковий дослід.... ;-)