Основні параметри сервера:1. Доступ до Тенет через локальну мережу (виділена лінія);2. Власний поштовий сервер;3. Файрвол.
http://yarylo.sytes.net/dmytro/soho/SOHO-setup.pdf
1. ...файло-сховище І в принципі навіть NT-домен 2. Ви б написали конкретніше що там має бути Якщо _тільки_ те, що ви вказали в першому дописі3. ящик пива :beer: :beer: :beer:4. Я би вам пропонував:а - доступ до тенет через NAT і/або squid;б - firewall;в - пошта з резервуванням на випадок тимчасових проблем з вашою виділенною лінією (всяке буває) та перевіркою на віруси;г - веб сервер (по бажанню);ґ - сервер друку;д - файловий сервер (FTP чи samba);е - все решта що я на вскидку забув ;є - паралельно розкажу і покажу, що і як я робив (за пиво).5. Якщо зацікавило пишіть:gav@lca.lviv.ua
1. Що то за рибка і з чим їх їдять? (я ще зелений у мережах)
3. Думаю це не стане на заваді наполеонівським планам
4. а. - нові слова
Треба узгоджувати з начальством: ґ, д (FTP)
P.S. Мо' не варто світити мило у оригінальному вигляді?
Файловий-сервер то машина на якій користуваяі можуть складати свої файли (резервування, спільний доступ і тд і тп).
NAT - безпосередній доступ до інтерне через NAT (Network Address Translation),squid - це проксі-сервер.
Ну про принт-сервер думаю особливо узгоджувати ніц не тре, якщо є принтер на якому всі друкують то його правильніше підключити до сервера (питання з обліком "хто скільки друкував" вирішується без особливих проблем).
А FTP я мав на увазі внутрішній (тобто на зовні його не видно), просто як механізм доступу до файлів на сервері.
А що до "заліза" теж варто порадитись Оскільки з деякими пристроями можуть виникнути проблеми (їх не багато але буває)Також якщо планується там файли зберігати, файно було б там RAID мати...
Наскільки я зрозумів, то це щось типу зашарених тек.
Біс його знає. Мабуть щось буду обирати
Друкарок є аж 2 штуки, але обидві під'єднані до ПК-шок.
Тобто, через тенета до нього не добратись? Тоді вигоди сумнівні.