А заодно, скажіть, щоб не мучився - яка команда дозволяє відірватись процесу від термінала так, що той тавіть після виходу користувача продовжує працювати.
Цитата: Сергій Лисовенко від 2008-01-23 15:44:42А заодно, скажіть, щоб не мучився - яка команда дозволяє відірватись процесу від термінала так, що той тавіть після виходу користувача продовжує працювати.nohup здається.
Підкажіть, де нарити документацію, або просто підкажіть, як писати проги, які підвисають в пам'яті ловлять всілякі там сигнали, послані їм іншими прогами і виконують всілякі там дії (які саме - я їм в коді понаписую )А заодно, скажіть, щоб не мучився - яка команда дозволяє відірватись процесу від термінала так, що той тавіть після виходу користувача продовжує працювати.
ги, цікава тема для холівору: screen vs nohup. Я однозначно за screen: мегазручна штука, коли по ssh треба щось запустити, що буде працювати після розірвання з’єднання + можливість в будь-який момент вивести процес з фону й подивитися стандартний аутпут.
ги, цікава тема для холівору: screen vs nohup. Я однозначно за screen: мегазручна штука, коли по ssh треба щось запустити