Автор Гілка: Re: Інформація про користувача за допомогою JavaScript  (Прочитано 6885 раз)

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Grandhaker

• Гість
Дякую,але я трохи злий тому не розімію англійську,та й в мене сьогодні день народжєння(без коментарів).
Дайте будьласка посилання на конкретну частину,бо доки розберусь з англійською засну.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
Гм. Здається мені, що ви обрали не той інструмент для цієї задачі.
Вся вказана вами інформація передається браузером веб-серверу, отож її можна дістати або з детальних логів, або написавши найпростіший cgi-скрипт.
А от js виконується на стороні клієнта, тобто вам доведеться цю інформацію ще якось отримати з його машини. Таке вже попахує зламуванням...

Grandhaker

• Гість
Так,саме так!Я тут на вконтакті.ру сижу і одне "воно"(ще забанять...)мені пише неприємні речі,в школі я з ним рорзберусь але мені хочеться просто зараз:
дізнатись його IP-adress,
Згенерувати на цей адресс багато сміття.....(перед цим анонімізуватись),
Перевірити по ньому де він проживає,
А то все заради дівчини....,а вона мені цього крутелика нацькувала.

Grandhaker

• Гість
Доречі,не баньте будьласка.Можливо я трохи нафлудив,але основний обєкт теми (Javascript) має відношення саме до цього розділу.
« Змінено: 2009-03-22 01:36:17 від Grandhaker »

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • [Debian Stretch]
o_O
Хоча js робить чудеса ajax, я його не знаю, тому я б діяв трохи не так - реєструємо вільний хостинг, кладемо скрипт, що нам треба, потім розміщуємо на сторінці, посилання на малюнок, яке насправді посилається на наш скрипт.

Grandhaker

• Гість
Може це не по темі.... В мене на сторінці:http://aboutall.hmarka.net/ 8-),відображається список файлів,і назва теж... :(
допоможіть пліз....

Відсутній cadca

• Письменник
  • free like beer
Перейменуйте header.html на index.html або default.htm.
« Змінено: 2009-03-22 03:15:20 від cadca »

Grandhaker

• Гість
О дякую.... :)

Grandhaker

• Гість
Доречі,киньте хтось код нарешті.....

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Цитата
Згенерувати на цей адресс багато сміття.....(перед цим анонімізуватись),
кримінальний кодекс тільки не забудьте почитати:
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=9&nreg=2341-14
Розділ XVI, стаття 361

у вашого «друга» навряд чи є реальний ІР, а тому «згенерувати сміття» ви зможете лише на роутер провайдера.

Цитата
Перевірити по ньому де він проживає
man whois

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • [Debian Stretch]
Ну чого, динамічний айпі це теж айпі. Якщо провайдер не робить драконівських обмежень своїм користувачам, то ззовні цей айпі є доступним. Якщо це діялап чи скажімо адсл в режимі моста (або ще щось такого типу), то пакети до цього айпі як раз будуть попадати до машини користувача.

Grandhaker

• Гість
В ньго скоріш всього постійний IP(і зовнішній,і внутрішній)тому все можливо,я вже пару нюків скачав(але під вином запускатись не хочуть)та й я подумав.....Цей чувак не винен,ним маніпулювали тому хай живе....А нюки згодяться...... :)

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
Доступна зовні ip-адреса — не рідкість, але все таки більшість провайдерів фільтрують трафік і деякі порти будуть недоступними (причому в деяких випадках — в обох напрямках).

PS. Скільки пафосу. Так і підмиває задати запитання — а що таке 127.0.0.1?
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній cadca

• Письменник
  • free like beer
Off topic replies have been moved to This Thread