та ви шо, шановний? як це мертвий? аж погляньте-но сюди: http://www.borland.com/kylix/. Kylix Open Edition вільно доступний для завантаження. Скачуйте - і впірьод!
Тому у мене є питання: Чим Ви користуєтесь для програмування?Можете порадити хороше середовище для розробки типу Visual Studio але для Linux?
Ну і якщо писати прикладуху не на C/C++ (о жах), а на мові вищого рівня, то час на розробку значно-значно скорочується.
Python, Perl, Tcl, Common Lisp, Scheme, Haskell... Продовжити?
#include <iostream>int main(){int a,b;cin>>a>>b;cout<<b<<' '<<a;return 0;}
а чим не подобається php? хоча для підростаючих справді непотрібна, мабуть.ну якщо смішно - то с++ все-таки прогресивна і потужна мова. не підтримую думку про її незручність.головне розібратись у структурі. як перейшов від паскаля - путався. не розумів. (саму структуру)а потім в*їхав. бажано це робити без книжок вумних. просте light-пояснення.розказати їм, що до с++ підключаються модулі, аби не їсти багато непотрібних функцій.оперативність, практичність, функціональність, гарна розробка. Мій вибір С++ 8-)Код: [Вибрати]#include <iostream>int main(){int a,b;cin>>a>>b;cout<<b<<' '<<a;return 0;}а по-моєму навіть дуже зручно. синтаксис більш оперативніший ніж у паскаля та барсіка))
Мова побинна бути популярною, щоб завжди можна було б отримати консультацію, мати зрозумілий синтаксис не переобтяжений різноманітними нюансами.[...]пітона не використовують на змаганнях .
Для мови повинно бути просте і зрозуміле середовище розробки.
ну якщо смішно - то с++ все-таки прогресивна і потужна мова. [...]а потім в*їхав. бажано це робити без книжок вумних. просте light-пояснення.[...]оперативність, практичність, функціональність, гарна розробка. Мій вибір С++ 8-)[...]а по-моєму навіть дуже зручно. синтаксис більш оперативніший ніж у паскаля та барсіка))