Колись давно, ще коли я був повним ламером у ПК мені дали поюзати Mandrake 8.0 (чи 8.1?). Мав я особистий профіль і вдало з-під нього заходив. Після Вінди було, звісно, незвично і "туго" (Вінда там стояла ще 98-ма, а комп слабусінький). Так от, той хлопець необачно створив у мене на стільниці ярличок, яким можна було вбивати усі інші (череп такий собі з кістками). От я і повбивав усе на стільниці суще
. Потім Лінакс перестав вантажитись, а завант. дискету знайти не змогли, потім ПК "виїхав" з мого помешкання
.
Пам'ятаю, що приємно вразила краса КДЕ і україномовний фейс (хоча іноді літери "І" замінювались перевернутим знаком питання).
Були неприємності з StarOffce, який розкидав символи кирилиці з довільними інтервалами.
Нещодавно пробував Mandrake 9.2. Сам встановлював і налаштовував. До повного і безповоротного пуття я його так і не довів, бо він впав. Перевстановити було ліньки, бо пообіцяли притягнути мені Mandrake 10.0, який зхочу поставити вже на основний жорсткий диск і наворотити "по повній програмі".
Від Mandrake 9.2 враження загалом дуже позитивні. Хіба що ООо англійський
.