без різниці. Нокіі всерівно не довго лишилось
От спробував озвучити текст з конференції представлення N9 MeeGo. Робив це перший раз, так, що дуже не критекуйте. :-/
Ну припустім ви праві (чому я не вірю, моторола теж на кутях була). Але ціна! Якщо є альтернатива будь-що чи айфон руки самі до айфону тягнуться. Плюс до всього він дешевгий, перевірений. А 4й айфон взагалі просто сонечко. Навіть якщо не айфон, то всерівно сенс купувати телефон за 7 штук з гігагерцовим процом, якщо можна взяти 2во-ядрьону тегру за ті ж гроші (чи навіть менші) Сенсу немає купувати нокію - вони самі збивають ціну своїх акцій, щоб Майкрософт їх подешевше купив.
падение курса акций Nokia началось на прошлой неделе, когда финны объявили о стратегическом партнерстве Nokia с Microsoft. Сразу после этого курс акций упал на 14%, а с начала прошлой недели капитализация компании сократилась на 20%.Заключив договор с Microsoft, Nokia фактически признала, что уступает в конкурентной борьбе компаниям Apple и Google. За последние несколько лет доля компании на рынке сократилась с 40% до 32%.
Заключив договор с Microsoft, Nokia фактически признала, что уступает в конкурентной борьбе компаниям Apple и Google.
Якщо більшість смартфон-додатків пишеться під айфон. А на MeeGo одиниці - то iOS краще.
а програм одиниці
причому тут кава? чи просто флуд?
Як чого? Армії програмістів, що пишуть сотні додатків
Що таке додатки і навіщо вони взагалі потрібні? У мене телефон може дзвони, передавати повідомлення і має ліхтарик — усе інше мені непотрібно, конкретизуйте, що вам потрібно.