Автор Гілка: Nokia N9 MeeGo  (Прочитано 19693 раз)

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Re: Nokia N9 MeeGo
« Відповідей #15 : 2011-06-26 19:25:44 »
без різниці. Нокіі всерівно не довго лишилось

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #16 : 2011-06-26 21:24:26 »
З чого ви це взяли? Самсунг також колись був кепської якості, принаймні телефони, і нічого.

Відсутній Yury_Bulka

• Графоман
  • дописів: 440
  • муз́ика
« Відповідей #17 : 2011-06-26 22:01:34 »
От спробував озвучити текст з конференції представлення N9 MeeGo. Робив це перший раз, так, що  дуже не критекуйте. :-/
Щось Ви якось несерйозно те зробили... І те «охре...», якось по-віндузятівськи. Не ображайтесь.
http://freeUser.org.ua/ — колективний досвід із застосування вільних програм

Відсутній crchemist

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #18 : 2011-06-26 22:10:32 »
Ну припустім ви праві (чому я не вірю, моторола теж на кутях була). Але ціна! Якщо є альтернатива будь-що чи айфон руки самі до айфону тягнуться. Плюс до всього він дешевгий, перевірений. А 4й айфон взагалі просто сонечко.
Навіть якщо не айфон, то всерівно сенс купувати телефон за 7 штук з гігагерцовим процом, якщо можна взяти 2во-ядрьону тегру за ті ж гроші (чи навіть менші) ???
Сенсу немає купувати нокію - вони самі збивають ціну своїх акцій, щоб Майкрософт їх подешевше купив.
Нокія пропонує телефон і гарантує, що на ньому будуть чудово працювати програми написані на платформі qt. процесор - це деталь імплементації. Мене, наприклад, взагалі не цікавить швидкодія процесора. яка різниця який процесор, якщо правильно написані програми працюють без тормозів?

ну помре завтра нокія, це не має жодного відношення до телефону. Він вже є, реалізований, робочий. яка різниця що більше нокії не буде? N9 чудова платформа, як для користувачів, так і для розробників.

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #19 : 2011-06-26 22:10:49 »
Цитата
падение курса акций Nokia началось на прошлой неделе, когда финны объявили о стратегическом партнерстве Nokia с Microsoft. Сразу после этого курс акций упал на 14%, а с начала прошлой недели капитализация компании сократилась на 20%.

Заключив договор с Microsoft, Nokia фактически признала, что уступает в конкурентной борьбе компаниям Apple и Google. За последние несколько лет доля компании на рынке сократилась с 40% до 32%.

хоча б це. А так - то самі подивіться. Яка б компанія не співпрацювала з майкрософтом - невдвзі мусили відмовитися від цього, або обанкручували.

Відсутній crchemist

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #20 : 2011-06-26 22:17:47 »
Цитата
Заключив договор с Microsoft, Nokia фактически признала, что уступает в конкурентной борьбе компаниям Apple и Google.
Програла нокія, а не MeeGo. MeeGo якраз, як на мене, дуже сильно виграє в IOS і Android. Виграє саме в засобах і зручності розробки пз, що є дуже важливим для будь-якої платформи.

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #21 : 2011-06-26 22:20:52 »
Та будь він хоч 10 раз краще iOS. Якщо більшість смартфон-додатків  пишеться під айфон. А на MeeGo одиниці - то iOS краще.
ЧИ ви самі будете писати всі програми для себе, тому що це зручно?

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
  • дописів: 275
« Відповідей #22 : 2011-06-26 22:22:30 »
Любетелі голосних фраз? Ну тоді, Айфон доживає останні дні, телефон не може зварити каву.

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #23 : 2011-06-26 22:23:07 »
??? причому тут кава? чи просто флуд?

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
« Відповідей #24 : 2011-06-26 22:32:11 »
Якщо більшість смартфон-додатків  пишеться під айфон. А на MeeGo одиниці - то iOS краще.
За вашою логікою потрібно користуватись вікнами, бо вони у десять раз гірші за лінукс, де програм одиниці. Хтось помилився форумом?

А чого вам бракує в MeeGo?
« Змінено: 2011-06-26 22:33:55 від Re. »

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #25 : 2011-06-26 22:36:04 »
Як чого? Армії програмістів, що пишуть сотні додатків для MeeGo.
Доречі
Цитата
а програм одиниці
це ви говорите про лінукс років 5-10 років тому.
Зараз я ні в чому не маю потреби в лінукс (крім ІЕ - сайти тестить, але є об’єктивні причини, чому його в Лінукс немає).

Я ж кажу - те саме з Motorola a1200 - класний апарат, все є. Теж на кутях, але програм під нього немає.

Відсутній Ubuntu_Linux

• Графоман
  • дописів: 275
« Відповідей #26 : 2011-06-27 01:35:03 »
??? причому тут кава? чи просто флуд?

Ну, просто цього мобілки не вміють, а так все майже мають на борту.

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #27 : 2011-06-27 03:15:31 »
Сам по собі смартфон - мало чим відрізняється від звичайного телефону. Але сама можливість встановлювати інші додатки - це сила. Цілий букет читалк різних, плеєрів, браузерів, додаток для фейсбук, вконтакті, ВоВ і, найголовніше, - ігри. От в айфону це все є (ну і  ціна 7 штук за 4й). А нокія, яка коштує 7-9 штук і не має такої кількості додатків ні на що не годиться.
Можна купити за 3 штуки смарт, який по можливостям буде такий самий як N9, і навіть більше (андроїд, ненавиджу його).

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
« Відповідей #28 : 2011-06-27 14:16:28 »
Як чого? Армії програмістів, що пишуть сотні додатків
Що таке додатки і навіщо вони взагалі потрібні? У мене телефон може дзвони, передавати повідомлення і має ліхтарик — усе інше мені непотрібно, конкретизуйте, що вам потрібно.

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #29 : 2011-06-27 16:09:57 »
Цитата
Що таке додатки і навіщо вони взагалі потрібні? У мене телефон може дзвони, передавати повідомлення і має ліхтарик — усе інше мені непотрібно, конкретизуйте, що вам потрібно.

Та мабуть за телефон з такими можливостями я б заплатив не 7к а 0.2к.

Мені потрібен офіс, браузер з флешем і також переглядом відео через HTML5 протоколи. Читалка fb2, chm, pdf, etc ...
Ігри стратегії, гонки, mmorpg, etc...
Термінал нормальний, нормальний top. IDE з програмування, веб-сервер, php, perl, nodeJS.
І ще кучу-кучу всякого. От чого я чекаю від телефону за 7-9к.
Само-собой телефон повинен підключатися через юсб - і емулювати інший PC, підключений через ethernet. Мати ssh, ftp, samba сервери.