Код на Java Ви компілюєте лише раз. Java - строга і витончена мова.
скажімо так ніц не вмію - то для мене нове. має бути хобі, хоча не виключено що й вийде щось корисне.
Пітон це гадість. Вчити треба паскаль/сі. А в сторону schema не дивились? Оце дійсно гарна, витончена мова.
Ну пітон так тормозить сильно, що аж диву даєшся
Цитата: dector від 2011-06-07 19:39:06Код на Java Ви компілюєте лише раз. Java - строга і витончена мова....якою можна дуже швидко спалити сервер або вбити цілий датацентер, якщо не знати що робиш.
Цитата: BM від 2011-06-15 00:04:43Цитата: dector від 2011-06-07 19:39:06Код на Java Ви компілюєте лише раз. Java - строга і витончена мова....якою можна дуже швидко спалити сервер або вбити цілий датацентер, якщо не знати що робиш.Перепрошую, фраза гучна і зовсім не аргументована. Поясніть, що Ви мали на увазі.
QML це штука за допомогою якої можна забацать класний інтерфейс.
Судячи з відео, вам навіть с QML не вдалося зробити класний інтерфейс. Те що там показано - типова совкова мазня, котра повинна бути у смітнику ще на момент своєї появи. Вибачте за грубість.
Щодо теми обговорення - питання не зовсім коректне. Не буває поганих мов, є просто невміння ними користуватись. Я наприклад пишу на багатьох мовах програмування (perl, php, lua, javascript, c, c++, bash/shellscript) і мені зовсім фіолетово на якій мові писати програму, коли цю програму було вже спроектовано у вигляді алгоритму. Написати програмний текст - справжнісінька іграшка, у порівнянні з її проектуванням.