Мені здається що ви займаєтесь якоюсь фігнею. How to properly encrypt passwords in PHP, Securing passwords with Blowfish.
Е-е-е. Мій досвід підказує що, як правило, найкраща стратегія збирання системи з уже готових кимось написаних компонентів і якомога швидше освоєння цих компонентів і найкращих практик (теж написаних до вас).
Є таблиця із одного поля. змінна в полі може приймати три значення. ЯК в одному запиті зробити count(*) кількості цих трьох значень?
Returns a count of the number of non-NULL values of expr in the rows retrieved by a SELECT statement. The result is a BIGINT value.
Наступне: Що краще - ОДИН багаторядковиий запит до бд із джоінами, лефтами, райтами, ессамичиДВА простих select`а?
Як відслідкувати користувача що залогінився на сайт? Пояснюю детальніше: При вході на сайт в бд пишеться "користувач на сайті" - тобто встановлюється значення змінної в 1. При правильному виході (ПРИ НАТИСКАННІ ПОСИЛАННЯ ВИХІД) в бд пишеться 0 - користув не на сайті.
ОДИН багаторядковиий запит до бд із джоінами, лефтами, райтами, ессами
SELECT count(id) FROM table WHERE column_name IN (value1,value2,...)
SELECT count(id) FROM table WHERE value = 'value1'
Що таке навантаження на БД, і навантаження на окрему таблицю? Посмилання вітаються (тоьбто я не образатимусь за відсилання по посиланнях).
ЦитатаЯк відслідкувати користувача що залогінився на сайт? Пояснюю детальніше: При вході на сайт в бд пишеться "користувач на сайті" - тобто встановлюється значення змінної в 1. При правильному виході (ПРИ НАТИСКАННІ ПОСИЛАННЯ ВИХІД) в бд пишеться 0 - користув не на сайті.Дуже просто. Додаэте поле LastActionTime. І вибираєте лише тих користувачів, в яких воно не раныше 1-5(чи скільки вважаєте потрібним)хв. При кожному запиті оновлюєте його.
ЦитатаОДИН багаторядковиий запит до бд із джоінами, лефтами, райтами, ессамиЗалежить від ключів і кількості данних. В загальному випадку краще один запит. Якщо це до тих же таблиць. Ті ж дані по тим же критеріям.
ЦитатаЄ таблиця із одного поля. змінна в полі може приймати три значення. ЯК в одному запиті зробити count(*) кількості цих трьох значень?Кожного окремо, чи всих?
SELECT count(id) FROM table WHERE column_name IN (value1,value2,...)SELECT count(id) FROM table WHERE value = 'value1'
ЦитатаЩо таке навантаження на БД, і навантаження на окрему таблицю? Посмилання вітаються (тоьбто я не образатимусь за відсилання по посиланнях).дам посилання, як його визначати. http://www.mysql.ru/docs/man/MySQL_Benchmarks.html
Інсерт з індексами довше. Select - швидше. І навпаки.
Використовуйте сесії....
Написані вами нижче рядки не тестував. А так сходу не дуже розумію що робить перший рядок.
SELECT count(id) FROM table WHERE column_name = value1 OR column_name = value2 OR column_name = value3
Сесії використовую. Куди ж без них. Але ajax і все інше - то для мене жуть
цивілізований світ вже давно перейшов на вебсокети. А для вас й досі аякс жуть? В мене для вас погані новини...
Код: [Вибрати]SELECT count(id) FROM table WHERE column_name = value1 OR column_name = value2 OR column_name = value3
mysql> SELECT count(frst) FROM frends WHERE frst IN (2,8);+-------------+| count(frst) |+-------------+| 1178096 |+-------------+1 row in set (0.77 sec)mysql> SELECT count(frst) FROM frends WHERE frst IN (8);+-------------+| count(frst) |+-------------+| 1178095 |+-------------+1 row in set (0.74 sec)mysql>mysql> SELECT count(frst) FROM frends WHERE frst IN (2);+-------------+| count(frst) |+-------------+| 1 |+-------------+1 row in set (0.69 sec)mysql>
mysql> SELECT count(frst) FROM frends WHERE frst=2 union select count(frst) FROM frends WHERE frst=8;+-------------+| count(frst) |+-------------+| 1 || 1178095 |+-------------+2 rows in set (1.48 sec)mysql>