Автор Гілка: Як обирати МП3-плеєр.  (Прочитано 3062 раз)

Відсутній Smoke

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
  • I Love YaBB 2!
Я хочу придбати МП3-плеєр. Проблема в тому, що маю систему Лінакс і звісно позначки про підтримку данної ОС нема на жодному пристрої :(
Як вибрати собі такий, щоб мати потім якомога менше проблем із драйверами налаштуванням та сумісністю? Який краще взяти?

ЗІ: є певний список необхідних форматів... МП3... ВМА... ОГГ... звісно чим більше тим краще :)

Відсутній SaSHOK

• Новачок
  • *
  • дописів: 8
  • I Love YaBB 2!
Re: Як обирати МП3-плеєр.
« Відповідей #1 : 2006-03-07 19:56:53 »
 :)Я обрав собі ODYS S-11 mp3 плейер підтримує мп3, вав, є диктофон , фм тюнер 512 мб памяті а головне підтримується Лінуксом( пробував 5 дистрибутивів), просто розпізнає його як флешку.

Відсутній Yevgen

• Графоман
  • дописів: 278
« Відповідей #2 : 2006-03-07 21:06:45 »
в мене TrekStor, на ньому навіть маркування є що він сумісний з лінуксом. Щоправда привезли його з Німеччини, навіть не знаю чи в нас їх продають. З'єднував зі своїм компом iriver - для цього потрібно закачати драйвер + файл-менеджер, щоправда неофіційні.

Відсутній Абрамчук Вадим

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • Графоман LOU третього (четвертого?) пришестя
« Відповідей #3 : 2006-03-08 14:56:17 »
Будь-який плеєр, який підмикається як флешка. Пробував у себе на Лінуксі штук з 5. У /etc/fstab пишемо таке:

/dev/sda1       /media/flash0   auto    defaults,users,group,iocharset=koi8-u   0       0
/dev/sda        /media/flash1   auto    defaults,users,group,iocharset=koi8-u   0       0

та й по всьому :).
Debian GNU/Linux lenny/sid
MontaVista Linux (Motorola ROKR Z6). Міняю на A1200.

Відсутній BugsString

• Новачок
  • *
  • дописів: 13
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #4 : 2006-03-09 09:52:58 »
Цитата
/dev/sda1       /media/flash0   auto    defaults,users,group,iocharset=koi8-u   0       0

не у всіх, пристрій може бути і /dev/uba1

Відсутній Smoke

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #5 : 2006-03-11 16:40:00 »
Ага... зрозуміло. Тепер вантажитись буду тільки з МП3-плеєрів. %)

А як обслуговування? Скажімо перепрошити?

Відсутній Паша

• Кореспондент
  • дописів: 142
  • хайо!
« Відповідей #6 : 2006-04-03 16:12:16 »
Зі свого досвіду: серед китайских виробів не зустрічав такого, щоб непідтримувався. З iRiver, iPod та ін. не стикався.
Про перепрошивку нічого сказати неможу. Лише одне - коли моїй {noname, Inc. Made in china} робиш mkfs -t vfat /dev/sda1, починає швидше працювати.
debian

dusoft

• Гість
« Відповідей #7 : 2006-04-17 17:13:39 »
Хочу собі Cowon iAudio, там навіть в останніх моделях FLAC підтримується, але нажаль його дуже важко у нас знайти.

Відсутній Паша

• Кореспондент
  • дописів: 142
  • хайо!
« Відповідей #8 : 2006-05-03 15:04:12 »
мій навіть ogg не підтримує :( . Ганьба виробнику!

Доречі про перепрошивку. Хтось щось знає по цьому питанню. Чи можливо мій плеер навчити програвати ogg?
« Змінено: 2006-05-03 15:05:18 від lpi »
debian

Seeth(Guest)

• Гість
« Відповідей #9 : 2006-05-03 18:09:35 »
У мене теж питання, але мабуть не по темі. Вибачте, але я більше не знаю що мені робити. Придбав плеєр ODYS S11 Записав на диктофон декілька семіеарів, але плеєр записав їх у якомюсь форматі типу *.756 Чим це можна відкрити? Допоможіть будь-ласка.

З. І. Пробував відкривати winamp, показує довжину треку, бітрейт, кодек, але не відтворює, просто начебто формат не підтримується :( Що робити, вже й не знаю. Плеєр купував в першу чергу як диктофон...

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3857
  • Програміст
« Відповідей #10 : 2006-05-03 19:01:10 »
У мене теж питання, але мабуть не по темі. Вибачте, але я більше не знаю що мені робити. Придбав плеєр ODYS S11 Записав на диктофон декілька семіеарів, але плеєр записав їх у якомюсь форматі типу *.756 Чим це можна відкрити? Допоможіть будь-ласка.

З. І. Пробував відкривати winamp, показує довжину треку, бітрейт, кодек, але не відтворює, просто начебто формат не підтримується :( Що робити, вже й не знаю. Плеєр купував в першу чергу як диктофон...

Цитата
Voice Recording: G.726

mplayer підтримує G.726,  якщо я не помиляюся, через FFMpeg (кодек: ffg726).
Ставте собі mplayer з усіма кодеками і грайте чи конвертуйте.
[Fedora Linux]