Автор Гілка: Як розкочегарити мопеда?  (Прочитано 4884 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Як розкочегарити мопеда?
« Відповідей #15 : 2007-12-19 12:41:33 »
Маю запитання дещо іншого плану про мопеди, проте не буду створювати нову гілку, а скористаюся існуючою.
Я маю задоволення підсадити молоду сім"ю на Лінукс, у них ZyXEL Omni 56k USB - такий як у мене тільки усб. Ну, з моїм СОМовським явно проблем не виникало і в принципі виникнути не могло, а от як заставити працювати УСБ-модем?
Відповідаючи, майте на увазі - молода сім"я з Лінуксом=>підростаюче покоління не зіпсоване мікрософтом.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

TuxRoot

• Гість
« Відповідей #16 : 2007-12-19 16:38:04 »
Ну, з моїм СОМовським явно проблем не виникало і в принципі виникнути не могло, а от як заставити працювати УСБ-модем?
А які ж саме проблеми викають? Не розпізнає? Трохи точніше, якщо можна. А ледь не забув, ще дистр грає роль, тому мало інформації. Ну що можу ще лиш доповнити крім того що: "Ґуґл - кермує", що: "можна заглянути here & here, чисто для загального розвитку". Off-topic:
Ну щодо не зіпсованого покоління, гну не знаю, я все ж зіпсований, але це не в гіршу сторону, можливо ви праві в мовному плані, бо всі хто говорять про комп'ютери то так, там багато вживається слів а-ля "свойства". Але от уявляю прийде то покоління до підвиконика і буде питати в секретарки(чи кого завгодно): "де тут консолька?" А та/той відповідатиме: "А що це в біса таке?". Якщо ж лінуксоїд витримає тоді він ще може пояснити наступне: "ну це таке, коли ти пишеш білим по чорному". Гну тоді ж відповідь: "Ага, це то що при запуску?" і підтягає палець до кнопки сімейства "POWER". Тому краще вчити обоє, як у демократії, просто людина тоді свідомо вибиратиме лінукс, а якщо якісь діти, то вони ще користувачі віртуальних ігор(хоча якби мені з малеча почали лінухою крутити, то я б не тратив на каку стільки часу, а нажаль), тому складно...І моя вам порада їм слаки не ставити, бо я частково шкодував коли почав і досі на Федорі :-X. Бо по ній, як і по всій Лінусі погано шарю.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #17 : 2007-12-19 21:19:40 »
Телевонна лінія - Укртелеком. Недавно міняли АТС (по мойму 6-ка) і міняли по селу лінії на підземні. Але, оскільки, село асфальтоване, то, побоявшись наїздів від дорожніх служб, деякі лінії, у тому числі і мою, залишили повітряною, хоча, дроти типу замінювали. ... Також я виставляв командою ініціалізації примусово протокол v34b (33600 b/s) До порівняно недавнього часу це давало стабільний зв"язок і швидкість обміну даними до 3.5кБ/с. Наразі і таке задоволення бачу не завжди (вчора було - аж, навіть дещо закачав)

Все говорить про те, що десь погіршуються параметри лінії в залежності від погодних умов... Незнаю, що й порадити. Навряд чи хтось за так, буде Вам лінію досліджувати... Це треба шукати, як боротися з Укртелекомом...
Linux. The future is open.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #18 : 2007-12-20 16:13:49 »
Цитата
А які ж саме проблеми викають? Не розпізнає? Трохи точніше, якщо можна.
Можна.
MOPSLinux 6.0, Роботу з модемом намагаюся налагодити з тим самим КРРР. Не знаю який вибрати пристрій модему. Який не вибираю - все не приймає. Зателефонував своєму другу (дещо більше ніж я розбирається в Лінуксі) , той мене налякав що для робот и усб модему під ЛДінуксом треба потанцювати з бубном опівночі. Ще десь (в Гуглі) начитав що треба модифікувати дещо в ядрі ручками.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

TuxRoot

• Гість
« Відповідей #19 : 2007-12-20 16:35:46 »
Російською, але найти під себе обов'язково щось найдеться. НЕ бийте мене за російську - на англіській нічого подібного. Хоча розумію - минуле століття, хоча не таке вже далеке, я ще вспів таким побавитися :D