Автор Гілка: DVB-S SkyStar2  (Прочитано 31560 раз)

MaXony(Guest)

• Гість
Re: DVB-S SkyStar2
« Відповідей #45 : 2005-10-29 22:04:54 »
Люди а що VDR скачати більше неможна? я по всім лінкам не можу його закачати. Дайти живий урл

начебто все заачав, а нi в кого нема докi, як vdr+xine-vdr разом злiпити? Бо голова вже пухне.

Сергій Кудрик(Guest)

• Гість
« Відповідей #46 : 2005-10-31 00:51:26 »
Привіт

Все необхідне лежить на http://vdr.bluox.org/download/

Щодо інструкцій по компіляції то вони наведені у відповідних файлах Readme.
Від себе додам що для застосування латок з vdr-xine необхідно мати
останні версії xine-lib та xine-ui.  Щодо латок з vdr-sc то спочатку накладається латка sc
а вже потім FFdecsa .. Після ручної правки Makefile (вказання параметрів оптимізації та встановлення певних констант) і компіляції все має працювати.

Успіхів!

Сергій Кудрик

Відсутній MaXony

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
  • Що новенького?
« Відповідей #47 : 2005-11-12 11:10:47 »
Привіт

Все необхідне лежить на http://vdr.bluox.org/download/

Щодо інструкцій по компіляції то вони наведені у відповідних файлах Readme.
Від себе додам що для застосування латок з vdr-xine необхідно мати
останні версії xine-lib та xine-ui.  Щодо латок з vdr-sc то спочатку накладається латка sc
а вже потім FFdecsa .. Після ручної правки Makefile (вказання параметрів оптимізації та встановлення певних констант) і компіляції все має працювати.
Успіхів!
Сергій Кудрик

скомпілював vdr в інструкції на німецькому вичитав, що воно при першому старті має вчити клавіатуру. В мене воно просто висить та й все. Можливо це із-за vdr-xine? якщо так, то в мене тоді 2 питання як цю латку поставити і як воно потім все має виглядати. Я маю наувазі при запуску vdr я буду бачити якесь гуи чи ні? Можна якись маленький мануал, на зразок спочатку ставиш то потім сю і тд :)

vdr-xine в мене не компілюється, в INSTALL написано робити patch -d. -p0 < /soft/src/VDR/PLUGINS/src/xine/patches/xine-lib.patch
  patch -d. -p0 < /soft/src/VDR/PLUGINS/src/xine/patches/xine-ui.patch

воно питає назву файлів а які треба патчити я не знаю :(

Відсутній Sergiy Kudryk

• Новачок
  • *
  • дописів: 19
« Відповідей #48 : 2005-11-13 19:47:06 »
При старті з консолі (скрипт runvdr; я використовую свій скрипт але зараз не маю його під руками) vdr за відсутністю файлу remote.conf чекає 4 секунди на сигнали (натиснення кнопок) з клавіатури або пульту ДК (lirc) і визначів пристрий переходить у режим визначення клавіш (наприклад Red button = F1, Green button = F2, ..) . VDR вміє виводити зображення на: TV через відповідний роз'єм відеокарти,
екран ПК (кадровий буфер (втулок vdr-softdevice), вікно Х11 (режим Xshm (shared memory) або XV (overlay) за допомогою втулку vdr-xine).

Отже запуск vdr з втулком vdr-xine:

xine vdr://tmp/vdr-xine/stream#demux:mpeg_pes&
./runvdr "'-P xine'"

Щодо накладання латок то для утиліти patch параметр p
визначає скільки старших каталогів (починаючи з поточного місця ($PWD))
необхідно відкинути з шляху до файлу зазначеному у латці
для визначення коректного шляху. Зазвичай використовується -p0 або p1.
Якщо patch запитує які файли латати то це свідчить про те що латка лежить
не у тому каталозі або неправильне значення параметру p або некоректна латка
(що рідко буває) ..

Успіхів!

tema(Guest)

• Гість
« Відповідей #49 : 2006-01-10 22:50:15 »

Ілля(Guest)

• Гість
« Відповідей #50 : 2006-02-13 13:30:59 »
&всім доброго дня.Дуже-дуже необхідна Ваша допомога.Нещодавно придбав карту SkyStar2 і встановив.Нічого не розумію у декодуванні.Що треба робити перш за все?Буду дуже вдячний за Вашу допомогу!!!!!

Відсутній knedlyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 99
  • Archlinux форева!
« Відповідей #51 : 2007-10-28 19:06:55 »
Я в описав як встановити VDR крок по кроку, далі буду продовжувати публікувати що як і до чого (базуючись на власному досвіді). Дивитися тут.

Відсутній bigtroll

• Кореспондент
  • дописів: 108
  • Ось так.
« Відповідей #52 : 2008-02-19 00:45:58 »
Вибачте якщо пишу не в ту тему. Може хтось знає як налаштувати інтернет на цій самій платі?