Те саме :/ Останнього разу вставляв тіміксівські модулі з радіаторами - то взагалі геркулесівські зусилля довелося докладати...

а піт на чолі від хвилювання виступає? Радує, що я не один такий

(якщо у вас дійсно такі "проблеми" бувають).
а-а-а, ось що іше: В цій платі що у мене зараз, один IDE розєм. Так от коли я постійно перевтикував то двд привід, то жорсткий диск (той що з колишнього компа), доперевтикувався до того, що на мат платі один контакт підігнувся - довелось знімати все-все. Вирівняв я той контакт, поставив все не місце, після зборки та укріплення всього - у мене, як завжди звідкілясь зявились зайві деталі

до компутера. Але і без них працює. Значить вони не потрібні були

. Тепер якщо потрібно буде підтикнути ЖД або ДВДшку то я креаще буду втикати-витикати шлейф із самих пристроїв, а не в плату.
Погано що в Арчі старенький диск детектиться як Master. Ставив я Арча без того диску (і якщо спробувати вантажити Арч із двома підключ дисками, то сата, з ситемою, детектиться як sdb), але то все фігня - потрібно його (ЖД) підключити як Slave, перевтикнувши джампер та і все. Тоді буде і ДВД і другий ЖД одночасно детектитись біосом (бо на одному шлейфі і жд і двд).
---
Та тільки у ДВДрв уже проблеми почалися - поганенько він пише. То завдяки сусідам

ДОпідключали його і довели до ручки
![angry2.gif [smiley=angry2.gif]](https://linux.org.ua/Smileys/yabb/angry2.gif)
.
---
---
300
повідомлення
[/size][/font]