Щось ви хлопці перемудрили. Немає в Мандрейку таких проблем, якщо самому їх не зробити.
OK, хай перемудрили (хоча важко припустити, що декілька людей одночасно зробили одней те ж). Бо я маю ту ж проблему. Дозволю собі описати, що саме відбувається у мене:
Отже, маю Mandrake 10.1 Community, OpenOffice 1.1.3. Ніяких проблем немає, коли встановлена українська чи англійська локаль. Коли змінити локаль на російську, замість букв "є", "ї", "і" маю псевдографічні карлючки (причому текст, набраний раніше, відображається нормально). Більше того, все нормально набирається в інших програмах - скажімо, Kwrite чи Yudit. Навіть у консолі.
В принципі, мене цілком влаштовувала українська локаль (чи англійська, як на те), але тоді не працює OmegaT (яка впізнає тільки KOI-8R, а інакше встановлює ISO-скількись там).
Отже, підкажіть, хто знає - з яким бубном треба потанцювати, щоб нормально запрацював офіс, або яким чином усю систему перевести на юнікод?
Дякую за допомогу.
P.S. - Звичайно, я шукав відповіді де тільки можна. Знаходив або інфу про "русифікацію Mandrake 8.0", або щось дуже вузькоспецифічно-програмерське.