Автор Гілка: Mozilla/Firefox extensions  (Прочитано 4874 раз)

dusoft

• Гість
Mozilla/Firefox extensions
« : 2005-01-31 23:59:19 »
Вчора нарешті вдалося зібрати файрфокс. Встановив.. були проблеми із кирилічними шрифтами, поборов.. тепер настав час встановити AdBlock, бо дуже зручне розширення, і в мозилі я до нього дуже звик, тепер без нього - нікуди.. в мозилі вже не пам'ятаю як я його встановив, але просто воно не встановлювалося.. Так і тут, сам вогнелис лежить в мене в /opt/firefox, як системний, не тільки для мого користувача.. встановити xpi-файли не вдається - вилазе вікно з питанням, чи встановити чи відхилити, кажу - встановити, вилазе вікно розширень, пусте, лише з трьома кнопками Update, Options, та ще щось.. і все.. скільки не чекай нічого не змінюється.. Я принципово не хочу встановлювати ті розширення глобально, хочу щоб вони були дійсні лише для мене (~/dusoft/.mozilla/firefox - туди кудись їх запхати), але як це зробити самостійно, без усілякої автоматизації(не люблю я коли все невідомо як робиться), невідомо.. обшукав весь інтернет, форуми, ЧаПи, нічого.. всі кажуть лише про кнопки Install... Несправедливо якось.. Допоможіть хто може будь ласка. Вже і копіював jar-файл куди завгодно, жодного результату..

uranium

• Гість
Re: Mozilla/Firefox extensions
« Відповідей #1 : 2005-02-01 14:25:52 »
Думаю, зарадити тут важко, хоча можливо. Для того треба розібратися, як воно встановлюється те розширення.
Встановення відбувається за допомогою xpi файлів. Всередині є обов"язково щось типу install.js. Власне цей файл і містить процедуру встановлення, що куди писати і що і як то реєструвати. Тобто єдина порада - розібрати по кісточках скрипт інсталяції, і пробувати зробити це руками.
Нагадаю, що xpi, jar - це звичайні zip-и.

dusoft

• Гість
« Відповідей #2 : 2005-02-01 17:56:57 »
Дякую за пораду, я власне знаю що xpi та jar - то звичайні архіви, розпаковував, дивився.. бачив той install.js.. Навіть дивився.. але подивився... й подумав, може хтось підкаже, і не доведеться розбиратись.. колись давно то пару скриптів на js написав, тепер усе забулося, не хотів знову читати що там й як.. але доведеться.. Ех, якщо розберуся то обов'язково напишу сюди що й як.

Oleg Khoma

• Гість
« Відповідей #3 : 2005-04-25 16:43:30 »
По-перше вибачте, що не зареєструвався на форумі, а по-друге є запитання щодо інтеграції firefox в ua-ix  ;)
Колись був гарний тулбар до IE від gik.kiev.ua, але сайт припинив своє існування і тулбар разом з ним. А функція була дуже проста - відображати по якому сайту ти зараз бродиш по світу (дорогому) або по юаіксу (безкоштовному). Отаке, але ось з'явився гарний плагін (ShowIP) до лиса, який має можливість показати чи це сайт з ipV4 чи ipV6, так може в якось програмера вистачить хисту переробити цю тулзу на ua-ix/world ??? Дуже б це було добре!!!  ;D
Усім наперед гарно дякую ;)

Відсутній Dark_Elf

• Новачок
  • *
  • дописів: 18
  • Wazup!!!
« Відповідей #4 : 2005-04-27 12:22:56 »
Я написав автору. Відповідь така - на цьому вікенді додасть таку можливість.

Oleg Khoma

• Гість
« Відповідей #5 : 2005-04-28 11:42:33 »
Я написав автору. Відповідь така - на цьому вікенді додасть таку можливість.
Ось людина вже зробила і дуже так гарно вийшло. Зара ще й треба трошки потренуватись і буде просто чудово.
Початок тут: http://forum.mozilla.ru/viewtopic.php?id=2639
Автор: vladmvЕТgmail.com
Завантажити останню версію: http://users.i.com.ua/~adiua/azzie/ua-ixi.xpi

Відсутній Vitius

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • Що новенького?
« Відповідей #6 : 2005-05-19 11:19:12 »
В мене таке запитання.Скачав інсталяху з сайту Firefox 1.04 і запустив install.bin видає таке "помилка 618:Couldn't open xpistub library. Вони не запіхнулі цю біблиотеку чі в мене щось не так у налаштуванні Лінуха?

Відсутній gagarin

• Дописувач
  • **
  • дописів: 88
  • KILL BILL!! :)
« Відповідей #7 : 2005-05-25 12:21:34 »
Наскільки мені відомо, для Вогнелиса існує багато плагінів.
Може найкорисніші з них є сенс перелічити?

Я дозволю собі почати:
FlashGot - плагін для інтеграції усіх найбільш розповсюджених даунлоуд-менеджерів www.flashgot.net
Ото воно так! (c)

Polikrat

• Гість
« Відповідей #8 : 2005-06-13 09:56:46 »
as far as I know some extensions break the possibility to install others. one of such extensions is "tabbrowser extensions". so if you have one of these extensions disable them first.

Відсутній Onic

• Новачок
  • *
  • дописів: 4
  • Що новенького?
« Відповідей #9 : 2005-07-06 13:39:06 »
В мене таке запитання.Скачав інсталяху з сайту Firefox 1.04 і запустив install.bin видає таке "помилка 618:Couldn't open xpistub library. Вони не запіхнулі цю біблиотеку чі в мене щось не так у налаштуванні Лінуха?
у мене такої помілки не було, але інсталяція Лиса проходить в робочу папку користувача і не появляюься ярлики в меню Пуск (я не знаю як меню назівається під Лінукс).
LinuxMandrake 10.1

Відсутній Vetal

• Новачок
  • *
  • дописів: 15
  • VeTaL
« Відповідей #10 : 2005-08-26 04:33:49 »
Вчора нарешті вдалося зібрати файрфокс. Встановив.. були проблеми із кирилічними шрифтами, поборов.. тепер настав час встановити AdBlock, бо дуже зручне розширення, і в мозилі я до нього дуже звик, тепер без нього - нікуди.. в мозилі вже не пам'ятаю як я його встановив, але просто воно не встановлювалося.. Так і тут, сам вогнелис лежить в мене в /opt/firefox, як системний, не тільки для мого користувача.. встановити xpi-файли не вдається - вилазе вікно з питанням, чи встановити чи відхилити, кажу - встановити, вилазе вікно розширень, пусте, лише з трьома кнопками Update, Options, та ще щось.. і все.. скільки не чекай нічого не змінюється.. Я принципово не хочу встановлювати ті розширення глобально, хочу щоб вони були дійсні лише для мене (~/dusoft/.mozilla/firefox - туди кудись їх запхати), але як це зробити самостійно, без усілякої автоматизації(не люблю я коли все невідомо як робиться), невідомо.. обшукав весь інтернет, форуми, ЧаПи, нічого.. всі кажуть лише про кнопки Install... Несправедливо якось.. Допоможіть хто може будь ласка. Вже і копіював jar-файл куди завгодно, жодного результату..
подивись сюди: https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=10&application=firefox
-> Requires: Firefox: 0.7 - 1.0.4 <-

в мене таке саме було, просто adblock не підтримує 1.0+ файрфокс
тому тобі тре відкрити файл adblock.xpi любим архіватором (file-roller) і поправити файл install.rdf:
строку '<em:maxVersion>[версіїї файрфоксу]</em:maxVersion>' міняєш на '<em:maxVersion>.10+</em:maxVersion>'

файне місто Тернопіль...