Я написав автору. Відповідь така - на цьому вікенді додасть таку можливість.
В мене таке запитання.Скачав інсталяху з сайту Firefox 1.04 і запустив install.bin видає таке "помилка 618:Couldn't open xpistub library. Вони не запіхнулі цю біблиотеку чі в мене щось не так у налаштуванні Лінуха?
Вчора нарешті вдалося зібрати файрфокс. Встановив.. були проблеми із кирилічними шрифтами, поборов.. тепер настав час встановити AdBlock, бо дуже зручне розширення, і в мозилі я до нього дуже звик, тепер без нього - нікуди.. в мозилі вже не пам'ятаю як я його встановив, але просто воно не встановлювалося.. Так і тут, сам вогнелис лежить в мене в /opt/firefox, як системний, не тільки для мого користувача.. встановити xpi-файли не вдається - вилазе вікно з питанням, чи встановити чи відхилити, кажу - встановити, вилазе вікно розширень, пусте, лише з трьома кнопками Update, Options, та ще щось.. і все.. скільки не чекай нічого не змінюється.. Я принципово не хочу встановлювати ті розширення глобально, хочу щоб вони були дійсні лише для мене (~/dusoft/.mozilla/firefox - туди кудись їх запхати), але як це зробити самостійно, без усілякої автоматизації(не люблю я коли все невідомо як робиться), невідомо.. обшукав весь інтернет, форуми, ЧаПи, нічого.. всі кажуть лише про кнопки Install... Несправедливо якось.. Допоможіть хто може будь ласка. Вже і копіював jar-файл куди завгодно, жодного результату..