Автор Гілка: Firefox "висить" при відкритті нового вікна  (Прочитано 1599 раз)

Відсутній old

• Дописувач
  • **
  • дописів: 60
  • Що новенького?
Помітив нездорову штуку у Firefox-і: коли відкриваю нове вікно, усі вже запущені файрвокси (включно з новим вікном) дружно підвисають і чекають, поки завантажиться інфа у тому новому вікні. Хоча якщо користуватись закладками, такої фігні не буває. Користують FreeBSD 5.3, firefox 1.0.6. Правда колега на gentoo каже що спостерігає подібне. Жодних об'єктивних причин підвисаня я не бачу. В консоль ніяких матюків і еррорів не шле (перезбирав і перевіряв).
Проблема наче й і не критична, все одно користують  tab-ами, а не вікнами, а з іншого боку соромно признаватись колегам з інших ОСей. :(
Тому буду вдячний за мудру пораду.

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
Можливо спробуйте інший варіант встановлення (ports/packages). /usr/ports  обновіть їх через CVS попередньо. Також, можливо, у вас є вибір між gtk+ і gtk2 варіантами Вогнелиса.  Спробуйте включити Лінукс підтримку, можливо це щось змінить.
Так, це глюк, якщо підвисає.

У мене OpenBSD 3.7. Вогнелиса 1.0.6 взгалі немає в офіційних портах, щось у них погано збирається.  Встановив неофіційний пакет - глюки страшенні були.
« Змінено: 2005-08-29 14:10:44 від tech »

Відсутній old

• Дописувач
  • **
  • дописів: 60
  • Що новенького?
Та в тому то і річ, що я виконав практично все що, Ви рекомендуєте. Збирав виключно з портів. Спеціально оновлював дерево портів, бо і стара версія глючила. Навіть чекав на нову версію портів під Фрішку як на панацею і г... ся з того получило :( Тобто намагався ніяк не впливати на процес інсталяції ;).
Єдине що, справді спробувати з пекеджу? :(
А може ще хто має сумний/веселий досвід юзання під ФріБСД?

dusoft

• Гість
В мене така сама проблема. Файрфокс самозібраний, 1.0. Тільки одразу цей глюк не проявляється, а після пів дня користування файрфоксом, спочатку нові віконця(завантаження файлів та інші) починають довго з'являтися, а потім взагалі, в черговому віконці коли наприклад треба натиснути кнопку Save as.. то ніякої реакції, скільки не натискай... і ніяк то вікно не закриєш. У зв'язку з цим вирішив я зібрати 1.0.6, скачав, збираю, але тепер інші граблі, в мене freetype-2.1.9, а вони там у файрфоксі використовують старе API freetype'у.. Скачав зараз патч якийсь, прийду додому - спробую знову зібрати.