SuSe 9.2, Firefox 1.0.6. Поставив таке зручне розширення, як ScrapBook (v. 0.15.5), яке дозволяє зберігати веб-сторінки, в т. ч. разом з усіма іншими сторінками, на які є посилання у збережуваних (про картинки я вже мовчу); потім це все добро чудово переглядається в бічній панелі подібно до закладок (виклик - Alt+K). Ну ось, в офтопіку все працює чудово, а у Лінуксі, після того, як я закачав 37 МБ документації по Блендеру, накрилося. тепер відкриває порожню панель, і все.
Спроба перейти до каталогу "Blender", який відображається у верхньому віконечку панелі (а в основному - ні), приводить до появи вікна "ScrapBook - Update Cache", яке просто висить із неоптимістичним написом "Initializing...". І все.
Спроба створити новий каталог викликає табличку "Alert" із написом
ScrapBook ERROR: Failed to initialize root container.
[Exception... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)[nsIRDFContainer.Init]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame :: chrome://scrapbook/content/datasource.js :: anonymous :: line 84" data: no]
Пошукав я цей datasource.js; знайшов його всередині ~/.mozilla/firefox/gxzku69g.default/extensions/{53A03D43-5363-4669-8190-99061B2DEBA5}/chrome/scrapbook.jar (права: -rw-r--r--). Рядок 84 починається з купи пробілів, за якими написано тільки таке:
SBservice.RDFC.Init(this.data, SBservice.RDF.GetResource(aParName));
Мені тут нічого не зрозуміло. Але хочеться, щоб ця зараз запрацювала. У кого-небудь є ідеї?