Автор Гілка: Audio CD  (Прочитано 1516 раз)

Відсутній gray380

• Новачок
  • *
  • дописів: 45
  • Solaris
Audio CD
« : 2006-01-10 10:17:39 »
Шановні,

я намагаюсь бути чемним, тому спробую не використовувати російський мат. Придбав собі на Петрівці Audio CD (з маркою, виклав 27грн.), приходжу на роботу, встромляю його у привід, останній тривалий час намагається щось зчитати з нього і піднимає руки у гору. Я вже думав віднести диск в зад (до речі я ще не облишив цю ідею), але вирішив спочатку випробувати диск під віндозом. Встромив, воно мені сказало, щось на зразок: "Для просмотра списка, Вам необходимо обновить PC" і встановило якійсь програвач. Після чого я таки почув звук, при чому диск цей звучить виключно у встановленому з диска програвачеві (а ні JetAudio, а ні WMM його не програють).

Межі мого здивавуння були недосяжні :)  Я покрутив коробучку від диску і знайшов на ній:

Compatible with:
CD/DVD-V/DVD-A/SACD Players/Lecteurs/Reproductores/...
PC MS Windows 95, MacOS 8.6-9.2 + CarboniLib & MacOSX

(багато beep).

І як це назвати? Чи є життя на Марсі? ... Чи можна якось прослуховувати подібні диски у Linux (чи віднести його взад)?

З повагою,
Сергій.
We're all gonna be in the same place when we die.
We're all gonna be just dirt in the ground.
(c) Tom Waits

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
Re: Audio CD
« Відповідей #1 : 2006-01-10 12:14:50 »
Можете спробувати відкрити цей диск у Xine або Mplayer. На диску, повинні знаходитись аудіо файли у DVD форматі:  *_TS.
SACD (Super Audio Compact Disc)  - це новий формат від Sony. Він ще не прижився. Якщо, нічого не почуєте, можете сміливо відносити його взад :)  

Відсутній gray380

• Новачок
  • *
  • дописів: 45
  • Solaris
Re: Audio CD
« Відповідей #2 : 2006-01-10 12:56:55 »
Шляк би їх трафиф з цими форматами. Xine побачив треки cdda:/1 ... cdda:/12, але грати їх не грає. Пошукаю Linux + SACD, може Гуглю щось відомо :)
We're all gonna be in the same place when we die.
We're all gonna be just dirt in the ground.
(c) Tom Waits