Автор Гілка: konqueror + notebook від google = проблема?  (Прочитано 1745 раз)

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
не знаю, чи хтось із вас користується сервісом notebook від google, я зустрівся з проблемкою: konqueror нормально працює з gmail, але в notebook не відображає перелік записів; усі три інші встановлені браузери впоралися з цим нормально -- mozilla seamonkey, firefox, epiphany...

всі налаштування konqueror -- "з коробки", java та скрипти включено... гхм.

може, хтось зустрічався з подібною нестандартною поведінкою браузера kde -- то підкажіть, куди копати? хочеться все-таки саме konqueror  використовувати...
«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams

Відсутній iip))

• Графоман
  • дописів: 277
  • Перекладач KDE, openSUSE...
Re: konqueror + notebook від google = проблема?
« Відповідей #1 : 2007-02-07 06:40:15 »
Нічого не можу сказати про Вашу проблему зі службою Ґуґл notebook, але для нотаток можу порекомендувати Корзину (BasKet).
"You should not be satisfied with being a victim, nor with being a survivor. You should aim to be a conqueror." "Now, go do the right thing!" Dr. Laura

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
« Відповідей #2 : 2007-02-07 09:07:11 »
для нотаток можу порекомендувати Корзину (BasKet).
дякую... але google notebook цікавий тим, що завжди під рукою з будь-якої машини (домашньої чи робочої) і з будь-якою системою, аби браузер був і доступ до мережі. для нотаток -- це саме воно; зовсім не те саме, що локальні записи. тому поки що використовую для всього seamonkey... але хочеться konqueror примусити працювати =)
« Змінено: 2007-02-07 09:08:02 від tivasyk »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #3 : 2007-02-07 10:42:49 »
М-м-м... Гугл на тему таких проблем з konqueror мовчить, тобто є вилика вірогідність, що це щось специфічно ваше... Може спробуйте іншу версію? Чи ресетніть конфіги і перевірте, чи проблема все ще наявна.

ЗІ А чим вам геко не втрафило? Опенсорс, та й гугл його страшенно любить.:)

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
« Відповідей #4 : 2007-02-07 11:47:08 »
ЗІ А чим вам геко не втрафило? Опенсорс, та й гугл його страшенно любить.:)
все гаразд, seamonkey мені подобається -- імхо, це на данний момент найкращий пакет браузер + пошта + довіски, довго користувався ним на wndws, і зараз саме ним користуюсь на suse. але...

раз використовую kde -- варто принаймні спробувати примусити всю ту інтеграцію працювати в мирних цілях. окрім того, трохи придивився до konqueror'а -- і воно досить непогана штука... може й не ідеал зручності, але певну кількість різних дрібних (і не дуже) програм може замінити. і, не в останню чергу -- візуально швидше працює (на kde) за seamonkey.

от і вирішив принаймні спробувати його активніше повивчати.
« Змінено: 2007-02-07 12:20:34 від tivasyk »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #5 : 2007-02-07 12:15:17 »
Я колись трохи користував konqueror. Але то було на kde-2.2 і тоді на нормальний бровзер він ніяк не тягнув. Як воно зараз, навіть і не знаю:)