Я довгий час користувався нетраверсом, але потім закинув його. Було кілька причин. По перше, для вінди 98 потрібно патчити ядро, але справа в тому, що немає патчів для всіх версій ядер, особливо для новіших, а раніші патчі не підходять для новіших ядер. В деяких випадках вдавалося це зробити, але це все було методом проб і тику під час застосування патчу до ядра. При цьому доводилося перекомпільовувати цілий кернел. Для вінди 2к і хр ситуація інша. Для цього потрібно скомпілювати окремий модуль, не потрібно для цього перекомпільовувати ціле ядро. Наскільки памятаю, все досить гладко компілювалося і запускалося. Але з тим теж були певні проблеми, повязані з великим використанням раму віндозою. Хоча, в принципі, все працювало. Власне це останнє в мене відбило охоту до цього продукту і я просто почав використовувати VMware. Якщо вже так дійсно хочеться попробувати нетраверс, то найкраще не дивитися офіційний сайт, а використовувати форум, де власне публікуються всі нові патчі та поради щодо використання продукту. Я помітив вже давно, що їхній офіційний хелп не відповідає дійсному стану речей. Форум є тут
http://www.win4lin.com/phpBB2/index.php.