Автор Гілка: Як записувати DVD-RW без попереднього очищення ?  (Прочитано 9242 раз)

Відсутній inote

• Новачок
  • *
  • дописів: 16
  • I Love YaBB 2!
Всім привіт.

Для запису DVD дисків почав з програми GnomeBaker, але вона чомусь відмовилася записувати DVD, тоді я спробував K3b, і вона також відмовилася. А тоді вже я з'ясував що перед записом DVD треба не просто диск очистити а повністю відформатувати! Але на те щоб відформатувати DVD треба затратити багато часу. Отже питання - як можна заставити ці программи записувати DVD-RW без попереднього форматування ?

До речі, з записом CDRW ніяких проблем.

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
форматування відбувається швидке, так що навіть для DVD багато часу це не займає, в мене десь так само, як і для CD-RW, а без форматування не вийде
K3b має сам запропонувати відформатувати DVD при запису, якщо він не чистий
так що форматуйте
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній inote

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
Може я Вас не зрозумів, може Ви мене...
Невже щоб записати DVD-RW потрібно зробити його форматування ? Це ж не швидке  очищення (fast), а повне !
От як робиться в Nero - виконуемо швидке очищення і все, поїхали. Чому тут так не можна ? При чому GBaker/K3b не каже що мені потрібно відформатувати диск, він просто пише "I/O Error" без всяких натяків.
Може десь можно якийсь ключик додати ?

Praporshic

• Гість
Не знаю, може я щось не так роблю, але DVD-RW в мене форматуються лише перший раз. Потім - попередження про перезапис і жодних проблем  :-/

Відсутній inote

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
Стривайте, що означае "лише перший раз" ?

Praporshic

• Гість
"Перший раз" - щойно розпакував новий диск. Тоді його пропонує відформатувати. Потім - жодних проблем.

Відсутній inote

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
Хмм.. Може після Windows теж потрібно було відформатувати 1 раз, а я вже автоматично форматував кожний раз.
Дякую, перевірю...

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
DVD+/-RW можна форматувати всього ~20 разів, так що слід все-таки просто переписувати. Схоже проблема в налаштуваннях самих програм, а не в дисках.
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
Може я Вас не зрозумів, може Ви мене...
Невже щоб записати DVD-RW потрібно зробити його форматування ? Це ж не швидке  очищення (fast), а повне !
« Змінено: 2007-05-10 16:46:40 від DalekiyObriy »
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Шрифти - огидні. ;D ;D

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
Шрифти - огидні. ;D ;D
ну кому "шашечки", а кому "їхати"  8-)
але, в будь-якому разі, мені більше подобаються ніж цей жах http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1177430628  ;)
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
але, в будь-якому разі, мені більше подобаються ніж цей жах http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1177430628  ;)
Пояснюю другий раз, спеціально для дітей природи - жпег! png в 250 не вліз.

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
Пояснюю другий раз, спеціально для дітей природи - жпег! png в 250 не вліз.
jpeg тут за відмазку не канає, жах - він і в png буде жахом :)
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
jpeg тут за відмазку не канає, жах - він і в png буде жахом :)
Ну, це справа смаку, якщо ви говорили не про шрифти. Бо вони у вас гірші, ніж F4 моїх скріншотів=)))

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
Ну, це справа смаку,
о! ця фраза мала бути у вашому першому дописі, а краще, взагалі, поставте у підпис  ;D
якщо ви говорили не про шрифти.
про них, але давайте згорнемо цю "дискусію", бо люди тут цікавляться більше гравіруванням дисків...

P.S. якщо вже є таке бажання, малюнок під копілефтом, так що скопіюйте його в http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=gallery і збештайте там його в щент ;)
Fedora 35 (x86-64)