Автор Гілка: Як записувати DVD-RW без попереднього очищення ?  (Прочитано 9241 раз)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
про них, але давайте згорнемо цю "дискусію", бо люди тут цікавляться більше гравіруванням дисків...
Хе-хе-хе... Ну, це ж не я почав. Я лише видав провокативну репліку, а ви піддались на провокацію. Тепер чекаймо на модераторів, а поки що пофлудимо.

Мені от цікаво, як ви можете судити про шрифти, не бачивши їх? Як я казав (вже третій раз, до речі), малюнок зіпсутий жпегом і їх там в основному навіть не видно. Поділіться вашим методом. А то, як root_x якось висловився, теліпатор поламався=)) Чекаю на пряму відповідь. Інакше найбільшим флудером в цій темі виявитесь саме ви. А я це звання без бою не віддам ;D ;D ;D

ЗІ І ще майте на увазі - я сиджу на роботі та чекаю поки збереться проект. Так що зайнятись мені абсолютно нічим)
« Змінено: 2007-05-10 20:47:51 від Cthulhu »

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
ЗІ І ще майте на увазі - я сиджу на роботі та чекаю поки збереться проект. Так що зайнятись мені абсолютно нічим)
вибачайте, але в мене є чим зайнятись, окрім роботи і пари халтур іще декілька відкритих проектів, окрім того, сьогодні ввечері волейбол, завтра покер, так що ви якось самі, вже, без мене
P.S. та й система в мене мультизадачна, поки щось одне збирається інше вже працює, дуже рекомендую завести собі таку 8-)
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
/me задумався про те, що мозок DalekiyObriy теж непогано було б з'їсти. Для профілактики. Шлункових захворювань.
« Змінено: 2007-05-10 21:26:50 від Cthulhu »