Автор Гілка: Питання щодо Firefox  (Прочитано 8771 раз)

Praporshic

• Гість
Re: Питання щодо Firefox
« Відповідей #15 : 2007-04-19 16:30:46 »
Зауваження: жабу так працювати не змусите.

zzandy

• Гість
« Відповідей #16 : 2007-05-04 10:10:11 »
В мене ще одне питання: чомусь дуже довго стартує кожне вікно в фоксі. Тобто, запускається фокс, з'являється його вікно і довго висить і не реагує на мої дії. Те саме з вигулькними віконцями.

Може хтось з таким стикався, підкажіть, у чому проблема?

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #17 : 2007-05-04 16:03:49 »
В мене ще одне питання: чомусь дуже довго стартує кожне вікно в фоксі. Тобто, запускається фокс, з'являється його вікно і довго висить і не реагує на мої дії. Те саме з вигулькними віконцями.

а яке дистро? У мене глючило на федорі, допомогло скачування фаєрфокса з його сайту. Але глюки були зовсім інші
« Змінено: 2007-05-04 16:04:13 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #18 : 2007-05-04 16:08:03 »
Е-е-е... Swiftfox?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #19 : 2007-05-04 16:45:29 »

За IceWeasel такого не помічено, хоч доповнень купа....

zzandy

• Гість
« Відповідей #20 : 2007-05-04 16:47:16 »
Е-е-е... дистро в мене вінда :) (на роботі).

Але проблеми ж були не завжди а почалися після певного часу користування. До того-ж, після того, як віконце роздуплиться, все працює нормально.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #21 : 2007-05-04 16:47:32 »
За IceWeasel такого не помічено, хоч доповнень купа....
IceWeasel, на жаль, збирається і легко ставиться тільки в рамках Debian.

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #22 : 2007-05-12 01:12:50 »
Але проблеми ж були не завжди а почалися після певного часу користування. До того-ж, після того, як віконце роздуплиться, все працює нормально.
Я так і думав. У мене таке було після того, як я оновився до версії 2. Біда була в тому, що каталог з версією 1 нікуди не дівся, а посилання з іконок не оновилися.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #23 : 2007-05-12 01:21:39 »
Я так і думав. У мене таке було після того, як я оновився до версії 2. Біда була в тому, що каталог з версією 1 нікуди не дівся, а посилання з іконок не оновилися.
дик а куди він мав дітися? це вам не aptitude, треба вручну видаляти або (що краще) встановлювати нову версію в ту саму директорію, де й стара
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"