(не)До речі: чому в 2.0.х після крапки буква автоматом не стає заголовною? Текст набирати просто неможливо. В 2.2 це поправили?
Цитата: Campana від 2007-05-15 21:35:08(не)До речі: чому в 2.0.х після крапки буква автоматом не стає заголовною? Текст набирати просто неможливо. В 2.2 це поправили?як на мене досить гидка функція, постійно приходиться робити повернення дії після скорочень тощо...але якщо вона вам потрібна зазирніть в Tools/AutoCorrect...
Так що питання не у функції — яка дуже потрібна — а в тих мавпах з OOo, які не знають, як її правильно реалізувати. Зараз подивився: "і т. д." ООо знає (не ставить заголовну), а "etc." не знає в будь-якій розкладці (словники стоять).
вік живи - вік учись, а дурнем помреш: виявляється, в ООо теж є така фінтіфлюшка ( для тих мавп, що не знають як її знайти :-) ) :Зайдіть в Tools/AutoCorrect, вкладка Exceptions, верхнє поле "Abbreviations (no subsequent capital)"
Хоча корисніше було б на чистий ed.
Для запобігання безглуздому холівару OOoWriter vs M$Word пропоную всім зацікавленим у цих хрюкалках перейти на TeX та vim.
Цитата: DalekiyObriy від 2007-05-16 18:47:20вік живи - вік учись, а дурнем помреш: виявляється, в ООо теж є така фінтіфлюшка ( для тих мавп, що не знають як її знайти :-) ) :Зайдіть в Tools/AutoCorrect, вкладка Exceptions, верхнє поле "Abbreviations (no subsequent capital)"Якщо Вам так хочеться перейти на особисті образи, то не пишіть бодай нісенітниць: я говорив про самонавчання програми, а Ви "відповідаєте" про ручне складання списку винятків. Це, по Вашому, одне й те саме? І хто тоді мавпа?Перевірив у Word 2000: навчається на першому ж виправленні.
постійно приходиться робити повернення дії після скорочень
2DalekiyObriy:1) "Ви" в листуванні і под. пишеться з великої.
Цитата: Campana від 2007-05-22 20:36:122DalekiyObriy:1) "Ви" в листуванні і под. пишеться з великої.таке школярство я вже бачив, коли аргументи закінчуються, особа починає перевіряти орфографію опонента
все решта - це гнилі відмазки