Автор Гілка: OO Spellcheck question  (Прочитано 1515 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
OO Spellcheck question
« : 2007-09-10 15:00:08 »
Як змусити перевірку орфографії іґнорувати всі власні назви (чи то пак слова, що починаються з великої літери)?
Актуально для англійської мови
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
Re: OO Spellcheck question
« Відповідей #1 : 2007-09-10 15:48:01 »
найпростіше, я думаю, просто додавати їх до користувацького словника, або взяти десь список власних назв і додати їх в основний або користувацький словник
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2007-09-10 15:52:01 »
найпростіше, я думаю, просто додавати їх до користувацького словника, або взяти десь список власних назв і додати їх в основний або користувацький словник
це не найпростіше, а найскладніше. Де ж я візьму список прізвищ та імен всіх людей світу?
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
« Відповідей #3 : 2007-09-10 17:06:14 »
Ви що, реєстр всіх людей світу робите?  :D
імена знайти вже не так і важко, є багацько баз з іменами людей, ось наприклад http://www.babynology.com/ тобто, якщо дійсно треба, то гугль стане у пригоді
Щодо прізвищ, то, якщо це не дійсно список, а нормальний текст, то пару десятків додати вручну не проблема...
Fedora 35 (x86-64)