Як на мене то в тої Virtualbox існує така функція, як зчитування iso образів. Ну VMware точно є, якщо вам потрібна змонтувати, як окремий Пристрій тоді можу вказати лиш заглянути ось тут,але із-за того що по вашій стільниці бігають ґномики, тоді і відповідно має бути для них вона..
от блін, і точно є така функція у віртуалбоксі, дякую.
Ну по цій причні що тема трохи завершена. то я її доповню в режимі "між іншим" , якщо ви хочете побавитись в графічному з образами(наголос на "о") тоді є ще така річ як Virtual CD, я з нею не працював, але це так, як я вже вказував "між іншим".
Ага поки не забув, стосовно українізації і unpop'сивація слова "блін" можна замінити словом "налисник" або "млинець". Пане модератори вибачте за уйму flood'у не по темі в цій темі.
ЦитатаАга поки не забув, стосовно українізації і unpop'сивація слова "блін" можна замінити словом "налисник" або "млинець". Пане модератори вибачте за уйму flood'у не по темі в цій темі.я не знавець російської, але щось маю сумнів, що слово «блін» має стосунок до млинців. Просто омонім. Взагалі, на Заході кажуть «холєра». Нічого не бачу поганого у вживанні паразитів та матюків з інших мов.
Off-topic:І взагалі, в мій московський період життя там мене прозвали "борцом за чистоту русского языка" - всього за одне запитання, чи не можна конкретну просту думку висловити без такої кількості матюків.
Off-topic:Певно це було до початку роботи програмістом
Edit:Це мені здається, чи тут відбувається черговий флуд за участю загальних модераторів? М-дя...