Автор Гілка: kppp - контроль за спожитим трафіком  (Прочитано 1786 раз)

Відсутній ajgor

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
Чи можливо налаштувати облік спожитого трафіку у kppp і підрахунок його вартості? В прикладах налаштування знайшов лише як вести облік по часу. Для прикладу: я користуюся бездротовим інтернетом від інтертелекому (пакет online+). Перші 700 мегабайт по 7 копійок. Після цього 10 копійок вдень і 5 вночі. Чи можливо "навчити" kppp рахувати вартість спожитого трафіку по об'єму, а не по часу?

Praporshic

• Гість
Re: kppp - контроль за спожитим трафіком
« Відповідей #1 : 2008-03-17 17:39:04 »
Є таке у налаштуваннях з'єднання. Вкладка облік.

Відсутній ajgor

• Новачок
  • *
« Відповідей #2 : 2008-03-17 17:41:17 »
так, я знаю що таке є. Для цього потрібно спеціальний файл правил написати. Але там можна лише по часу рахувати. Мене цікавить чи можливо по об'єму рахувати.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #3 : 2008-03-17 17:58:38 »
Мабуть в мене галюцінації....

Відсутній ajgor

• Новачок
  • *
« Відповідей #4 : 2008-03-17 18:16:35 »
Ні. Ви все вірно кажете. Це напевно я не зовсім вірно сформулював своє запитання.

Ми бачимо "Облік переданих даних". Я обрав так само як зображено на вашому скріншоті "Вхідних та вихідних байтів". Але це трішки не те...

Дивіться чекбокс "Увімкнути облік". Мене цікавить саме ця можливість. Ось наприклад подивіться сюди: http://docs.kde.org/stable/ru/kdenetwork/kppp/faq.html#faq-telephone-cost-rules. Тут описано як "навчити" kppp обраховувати вартість часу проведеного у інтернеті. Я і сам колись користувався послугами провайдера з погодинною оплатою і написав для себе такий файл з правилами.

Тепер у мене помегабайтна оплата і хотілось би бачити скільки грошей я витрачаю на інтернет.
« Змінено: 2008-03-17 18:17:01 від ajgor »