Ех...от би сам корел під вінним соусом скуштувати.... Він, гад, власних бібліотек не бачить....
Він у Вас ліцензійний? Якщо ні, то завтра-післязавтра вийде Inkscape-0.46 — повний замінник Corel Draw для повсякденних завдань (принаймні я не знайшов серед своїх завдань нічого, щоб він не вмів, правда гальмує). І ви зможете запустити його під улюбленою багатьма системою. Або з вином у Linux (чудове збочення)...
І ви зможете запустити його під улюбленою багатьма системою. Або з вином у Linux (чудове збочення)...
Щось не в"їхав - Inkscape під вином (wine)? Чи я не вірно проінтерпретував цей допис?
ЦитатаЩось не в"їхав - Inkscape під вином (wine)? Чи я не вірно проінтерпретував цей допис?Це для виняткових збоченців, які не можуть нічого запустити без wine
Цитата: yurchor від 2008-03-13 08:51:25ЦитатаЩось не в"їхав - Inkscape під вином (wine)? Чи я не вірно проінтерпретував цей допис?Це для виняткових збоченців, які не можуть нічого запустити без wine А навіщо Інкскейпу вайн? Він-же є компільований під Лінукс. По крайній мірі на Мандріві 2007.0 без вайна працював гуд.
Гаразд, Photoshop запускається у останніх версіях wine. А який Corel ви намагалися запустити? Draw теж має працювати: підсуньте wine на відповідній вкладці winecfg ті бібліотеки з оригінального дистрибутиву Corel або Windows, на які йде лайка і все запрацює (ну, трохи повільніше ).
І що в такому випадку сказав би дідусь Панас ?
(12 - іншої не маю)
"Сідайте, дітки, зручненько, і слухайте уважненько: спробую вдома, як вийде, відпишусь!"