Автор Гілка: Проблема: Складський облік (бухгалтерія) в Linux  (Прочитано 7571 раз)

Відсутній MaxWell

• Новачок
  • *
  • дописів: 6
:)Власне я так і подумав. Попутно запитаю хоч і не зовсім по темі: чи є взагалі зміст користувати 64-біт системи, і чи мають вони реальні переваги, і в яких задачах?
Дякую.
Те що знаю, то 64-бітові системи мають значні переваги у мультимедіа використанні (обробка відео, моделювання і т.д.), у обчисленнях з високою точністю та великим об'ємом даних (промислові бази даних, статистика та аналіз).
Але ці переваги, звичайно, залежать й від самих прикладних програм - чи були вони написані та оптимізовані для 64-біта.
Ось, в вашому випадку, Дебет+ не був написаний для використання його на 64-бітових системах, тому таку програму необхідно портувати. Наприклад, замінити всі приведення gint * p = (gint) vp; на щось таке: gint* p = (gint *) ((uintptr_t)vp;
 :)

Praporshic

• Гість
Проблеми були з iceBw, Дебет+ - надбудова над Eclipse, йому десь все одно, під якою системою працює jre.

Відсутній MaxWell

• Новачок
  • *
  • дописів: 6
Проблеми були з iceBw, Дебет+ - надбудова над Eclipse, йому десь все одно, під якою системою працює jre.
У-у-пс... Як мене занесло  :o Потрібно уважніше тред читати.

Відсутній rst_leokon

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
  • I Love YaBB 2!
 :) Дякую всім! Отримав достатньо інформації куди далі рухатись. :)

Відсутній Alek

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
Для Дебет+ на сайті викладена як 32-х, так і 64-х розрядна версія під Лінукс. Я трохи не розумію, нащо така боротьба з вітряками (компіляція і т.п. ), коли береш Дебет+ розгортаєш і працюєш без проблем. По функціональності  Дебет+ всі потреби задовольняє, краще ніж будь що. Під Лінуксом на Україні у нього справжніх конкурентів нема. облік ТМЦ - супер. Крім того містить безплатний CRM модуль. Що пагано, то це - малувато документіції. Частково це компенсується відеороліками, але розробницької документації малувато. Треба ще хлопцям попрацювати в цьому напрямку.

Відсутній Misha

• Кореспондент
  • дописів: 191
  • Насправді все не так, як у реальності
Для Дебет+ на сайті викладена як 32-х, так і 64-х розрядна версія під Лінукс. Я трохи не розумію, нащо така боротьба з вітряками (компіляція і т.п. ), коли береш Дебет+ розгортаєш і працюєш без проблем. По функціональності  Дебет+ всі потреби задовольняє, краще ніж будь що. Під Лінуксом на Україні у нього справжніх конкурентів нема. облік ТМЦ - супер. Крім того містить безплатний CRM модуль. Що пагано, то це - малувато документіції. Частково це компенсується відеороліками, але розробницької документації малувато. Треба ще хлопцям попрацювати в цьому напрямку.
Так система ще навіть не фінальна, а RC. Вони обіцяли потім за документацію взятися, спочатку хочуть отримати стабільну систему. Сам спостерігаю, може з часом буду займатися поряд з 1С. :)