k3b - mkisofs+growisofs+cdrecord
ЗІ А кому легко?
Ліниво. Не простіше ставити дату як індекс? Тоді нічого не буде затиратись.a=snap`date +%G%m%k%M%S`.png; [ -f $a ] || import -window root $a
k3b - mkisofs+growisofs+cdrecordkcalc - python/perl/haskell/whatever
Хм... а я от ISO-образи пишу вже виключно через wodim - ліньки гуй запускати.
Стрільба по горобцям з ПТРУС, чи з чого там.
Еммм. А я не тільки образи пишу - а-й файли. При чому, так, щоб воно читалося в моїх друзів під альтернативною ОС.
P.S. Підкажіть одновіконний музичний плеєр з підтримкою global hotkeys. Я знайшов Aqualung, але хоткеїв в ньому не побачив.
Відкрию таємницю, якщо невідомо: k3b - обгортка для mkisofs+growisofs+cdrecord. Само воно нічого писати не вміє.
Quodlibet, Exaile.
Дякую. Але тоді ще треба додати секунди з мілісекундами на той випадок, якщо я на день зроблю кілька знімків.
Мммм. Ви мені за xmonad візину не дали, а хочете, щоб я ще-й це курив. Тим більше, ви пропонуєте мені повноцінні мови програмування для здійснення звичайних арифметичних чи тригонометричних (зрідка) обчислень. Стрільба по горобцям з ПТРУС, чи з чого там.
У вас кластер?
Тоді логарифмічна лінійка=) Рулить і педалить, я до цих пір інколи користуюсь. Жаль, тепер хорошу лінійку не купити...Ну чи придбати хардварний калькулятор, це теж досить зручно.
mocp або mpd, до останнього написаний фантастичний зоопарк клієнтів - від найпростіших консольних до меганаворочених гуйових. Можна ще xmms2 спробувати, воно вже доходить до юзабельного стану і функціоналу рівня mpd. Всі три згадані плеєри - демони. Хоткеї розвішуються ручками.
А, іще треба заміна таким копитним програмам: k3b, kcalc. Калькулятор бажано повноцінний - з інженерними та статистичними додатками та обрахунком чисел з експонентою.
-- Mediakeys on the Latitude D830 [((0 ,0x1008ff11 ), unsafeSpawn "amixer -q set Master 2dB-") -- XF86AudioLowerVolume , ((0 ,0x1008ff12 ), unsafeSpawn "amixer -q set Master toggle") -- XF86Audio Mute , ((0 ,0x1008ff13 ), unsafeSpawn "amixer -q set Master 2dB+") -- XF86AudioRaiseVolume , ((0 ,xK_Print ), unsafeSpawn "scrot '%Y-%m-%d-%H%M_$wx$h.png' -e 'mv $f ~/screenshots/'") -- Print Screen ]
-- multimedia keys / MPD control, ((0, xK_F31 ), spawn mpcpp), ((0, xK_F32 ), spawn "mpc stop > /dev/null"), ((0, xK_F33 ), spawn "mpc prev > /dev/null"), ((0, xK_F34 ), spawn "mpc next > /dev/null")
Питання зводиться до того - де ці коди роздобути?