Є така проблема: я працюю в TeX, але з кодуванням DOS866.Поставив TeXMaker, в ньому вибрав найбільш близьке кодування IBM866,проте у моєму файлі замість "і,ї,є" інші символи ("у" з хвилькою і т.д.).Прошу сказати як зробити, щоб символи "і,ї,є" коректно відображалися. Дякую!
Питання полягає в тому, чи хтось знає як зробити, щоб в TeXMaker-і адекватно відображалися символи в кодуванні DOS866. Звичайно, що можна перекодувати мій файл cp1251, але це не зручно для мене, бо я співпрацюю з людьми, які використовують кодування DOS866.Наприклад, у WinEdt це можна зробити.
Цитата: MarBod від 2009-02-22 20:55:34Питання полягає в тому, чи хтось знає як зробити, щоб в TeXMaker-і адекватно відображалися символи в кодуванні DOS866. Звичайно, що можна перекодувати мій файл cp1251, але це не зручно для мене, бо я співпрацюю з людьми, які використовують кодування DOS866.Наприклад, у WinEdt це можна зробити.Скористайтеся попередником і наступником TeXMaker ;-) ? Kile.
1) Ще раз повторюю, що досівське кодування з усіма українськими кириличними символами - CP1125;2) Те, що WinEdt знає про перший пункт, нас не рятує; 3) При спробі заставити Kile зберегти текстовий файл в кодуванні CP866 з вмістом "ҐґЄєІіЇї" отримується "??Єє??Її" - див. вище.