Автор Гілка: ape & cue to mp3  (Прочитано 6230 раз)

Відсутній Sidius

• Кореспондент
  • дописів: 159
  • Pew Pew
Re: ape & cue to mp3
« Відповідей #15 : 2009-08-10 17:47:31 »
усі lossless`и слухаю фубаром через вайн. Audacious 2 намагається їх програвати, але починає плутати треки, або просто вилітати....

З.І. Качати lossless щоб перетискати його в mp3 то збочення вищого ступеня  ;D
А запускати плеєри в wine при наявності великої кількості "натуральних" плеєрів - це не збочення?
От коли "натуральні плеєри" почнуть нормально грати cue - я викину і foobar i wine.
Вже грають. Audacious грає, і наче нема проблем. Тільки чомусь норвезькі букви в назвах пісень не розуміє.
qmmp теж розуміє cue, і з назвами все ок. Але відсутність медіа бібліотеки і інтерфейс winamp 2.x просто вбиває.

Відсутній Slavko

• Дописувач
  • **
  • дописів: 90
« Відповідей #16 : 2009-08-11 19:58:40 »
Sidius, в цій же темі трохи вище я писав, що Audacious 2 намагається грати сue. Але при додаванні декількох альбомів починає все плутати (тиснеш одну пісню - програється інша, навіть з іншого альбому) і вилітати. фубарчих, хоч і через вайн, веде себе чудово. На цьому варіанті поки й залишуся.

Відсутній case0lc

• Графоман
  • дописів: 310
« Відповідей #17 : 2009-08-18 14:31:19 »
Що означає підтримка cue? Це коли всі треки в один файл "склеєні"? Розбийте цей файл на окремі треки і все у вас буде нормально працювати. В чому полягає ця проблема?

Відсутній Slavko

• Дописувач
  • **
« Відповідей #18 : 2009-08-19 23:12:05 »
Що означає підтримка cue? Це коли всі треки в один файл "склеєні"? Розбийте цей файл на окремі треки і все у вас буде нормально працювати. В чому полягає ця проблема?
Проблем ніяких, файлів тільки буде забагато

Praporshic

• Гість
« Відповідей #19 : 2009-08-21 00:26:12 »
Проблем ніяких, файлів тільки буде забагато
amaroK або будь-який програвач з функцією бібліотеки рятують ситуацію. А ще можна тримати свою колекцію упорядкованою....

Відсутній Slavko

• Дописувач
  • **
« Відповідей #20 : 2009-08-21 23:05:19 »
А ще можна тримати свою колекцію упорядкованою....
Не повірите. Все впорядковано. До того впорядковано, що все (image, cue, log, album art) запаковано в 1 файл.
Цитата
amaroK або будь-який програвач з функцією бібліотеки рятують ситуацію.
фігня ваш амарок. так само як і КДЕ 4  ::)

З.І. Якби справа була в декількох файлах, я б порізав... а різати всю колекцію файно запакованих ріпів нема ніякого бажання.

З.З.І. Ну і, звісно, легше сказати що користувач неправильний, ніж реалізувати потрібні ф-ції в програмах.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #21 : 2009-08-22 00:40:32 »
Не повірите. Все впорядковано. До того впорядковано, що все (image, cue, log, album art) запаковано в 1 файл.
Як на мене - до біса незручно. Особисто я усі подібні речі одразу ріжу на купу FLAC`ів. До речі, а нащо вам той лог його обробки? Хіба з ним звук краще?
фігня ваш амарок. так само як і КДЕ 4  ::)
Я сказав "або подібний". Чи то сподіваємось на зірку від модераторів? Чи то на підручник з куховарства?

З.І. Якби справа була в декількох файлах, я б порізав... а різати всю колекцію файно запакованих ріпів нема ніякого бажання.
Ну то користуйтесь quodlibet. Файна річ. Хоча, схоже на принцип створення собі проблем для героїчного їх подолання.

З.З.І. Ну і, звісно, легше сказати що користувач неправильний, ніж реалізувати потрібні ф-ції в програмах.
Простіше сказати що програма неправильна, ніж додати потрібну функцію або зрозуміти що аудіопрогравач не повинен надавати сексуальні послуги. До речі, почитайте що таке UNIX way. А ще, розберіться, чому amarok взагалі нічого ніколи не програє (так само й exile, quodlibet та багато інших). Якщо вже так кортить — навчить xine програвати APE.
« Змінено: 2009-08-22 00:41:38 від Praporshic »

Відсутній Slavko

• Дописувач
  • **
« Відповідей #22 : 2009-08-22 01:22:52 »
Як на мене - до біса незручно. Особисто я усі подібні речі одразу ріжу на купу FLAC`ів. До речі, а нащо вам той лог його обробки? Хіба з ним звук краще?
Не зручно?.. нуну.. на виході фактично архів прошитий всіма тегами і до того з потрековою навігацією... і це не зручно?!! ну звичайно! замість 300 файлів-образів краще мати більше 3000 напиляних файлів...
Цитата
Ну то користуйтесь quodlibet. Файна річ. Хоча, схоже на принцип створення собі проблем для героїчного їх подолання.
Встановив раніше. Файна річ, але проблем не вирішує. Якщо Audacious програє запакований ріп (хоч і не потреково) то quodlibedit їх просто не бачить. Але плеєр радує функціоналом

Цитата
Простіше сказати що програма неправильна, ніж додати потрібну функцію або зрозуміти що аудіопрогравач не повинен надавати сексуальні послуги. До речі, почитайте що таке UNIX way. А ще, розберіться, чому amarok взагалі нічого ніколи не програє (так само й exile, quodlibet та багато інших). Якщо вже так кортить — навчить xine програвати APE.
"Навчіть... розберіться... UNIX way".. все це добре, але хоч би музичка грала з коробки нормально... тоді під неї можна буде спокійно курити мани по збиранню ядер і займатися іншими шкідлдивим для зору справами  ;)

З.І. Дискусію можна закінчувати. Мене і так все влаштовує. Лослеси жує фубар під вайн. все інше audacious/quodlibet. Не UNIX way?.. так. але хто зна.. може з часом буде і "правильний вей"  :D

Praporshic

• Гість
« Відповідей #23 : 2009-08-22 10:30:39 »
Не зручно?.. нуну.. на виході фактично архів прошитий всіма тегами і до того з потрековою навігацією... і це не зручно?!! ну звичайно! замість 300 файлів-образів краще мати більше 3000 напиляних файлів...
Звісно не зручно. Щойно виникає потреба скопіювати кудись лише один трек - починаємо камлання. Щоб додати до списку програвання один трек, треба знову ж таки збочуватись. Ну а запхати інформацію, включно з текстами та обкладинками у середину FLAC`у ніхто не забороняє. Замість 300 каталогів, за бажанням відсортованих ще й по жанру абетці й таке інше, мати купу незручних в використанні файлів, що впорядковуються лише за назвою......
Встановив раніше. Файна річ, але проблем не вирішує. Якщо Audacious програє запакований ріп (хоч і не потреково) то quodlibedit їх просто не бачить. Але плеєр радує функціоналом
А що вам завадило встановити відповідний додаток? З amarok таке не проходить - там треба перемикатись з xine на gstreamer (якість його особисто мені не сподобалась, та й сенсу не має).

"Навчіть... розберіться... UNIX way".. все це добре, але хоч би музичка грала з коробки нормально... тоді під неї можна буде спокійно курити мани по збиранню ядер і займатися іншими шкідлдивим для зору справами  ;)
Ну ось в мене грає. Музика зручно впорядкована, замість одноманітних тек, в мене обкладинки альбомів (де вони є).

З.І. Дискусію можна закінчувати. Мене і так все влаштовує. Лослеси жує фубар під вайн. все інше audacious/quodlibet. Не UNIX way?.. так. але хто зна.. може з часом буде і "правильний вей"  :D
Запускати програвач lossless через wine... Може мені не щастить з драйверами у wine, але у подібному випадку я не помітив різницю між lossless APE та lossy OGG з великим бітрейтом.

P.S. Не "З.І." а "P.S."

Відсутній Slavko

• Дописувач
  • **
« Відповідей #24 : 2009-08-22 12:14:13 »
Звісно не зручно. Щойно виникає потреба скопіювати кудись лише один трек - починаємо камлання. Щоб додати до списку програвання один трек, треба знову ж таки збочуватись. Ну а запхати інформацію, включно з текстами та обкладинками у середину FLAC`у ніхто не забороняє. Замість 300 каталогів, за бажанням відсортованих ще й по жанру абетці й таке інше, мати купу незручних в використанні файлів, що впорядковуються лише за назвою......
У мене всі образи в одному каталозі. все нормально, за алфавітом.
Цитата
А що вам завадило встановити відповідний додаток? З amarok таке не проходить - там треба перемикатись з xine на gstreamer (якість його особисто мені не сподобалась, та й сенсу не має).
amarok окрім FLAC нічого не грав. І він мені не подобається ні виглядом, ні звуком
Цитата
Запускати програвач lossless через wine... Може мені не щастить з драйверами у wine, але у подібному випадку я не помітив різницю між lossless APE та lossy OGG з великим бітрейтом.
P.S. Не "З.І." а "P.S."
Не знаю що там із драйверами, але звук нормальний. Наче ведмеді на вуха не наступали.
« Змінено: 2009-08-22 12:14:58 від Slavko »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #25 : 2009-08-22 16:23:16 »
І це до біса незручно, коли треба взяти лише один трек з альбому. За абеткою - вручну впорядковували? А мені ось ліньки....
amarok окрім FLAC нічого не грав. І він мені не подобається ні виглядом, ні звуком
Ще раз кажу: amarok взагалі не вміє програвати музику. У жодному форматі. Він вміє її впорядковувати у бібліотеці, й таке інше. А програванням музики він не займається (і ніколи не займався).  Вигляд - питання другорядне. 99.(9)% часу від нього видно лише маленьку піктограму. Якість - це питання не до amarok.

Не знаю що там із драйверами, але звук нормальний. Наче ведмеді на вуха не наступали.
Ну тоді то у вас така акустика, що сенсу тримати усе те у lossless немає.

/me ніяк не може зрозуміти у чому сенс тримати щось окрім концертних та подібних записів у вигляді образу.

Відсутній Slavko

• Дописувач
  • **
« Відповідей #26 : 2009-08-22 20:22:39 »
І це до біса незручно, коли треба взяти лише один трек з альбому. За абеткою - вручну впорядковували? А мені ось ліньки....
Зручності у кожного свої. А окремий трек можна (в тому ж foobar2000) зберегти окремо або сконвертувати у потрібний формтат. Справа декількох секунд.

Цитата
prapor ніяк не може зрозуміти у чому сенс тримати щось окрім концертних та подібних записів у вигляді образу.
Ну це не просто образ. Це фактично архів який містить в собі image, cue, лог, обкладинки, кліпи (якщо вони були на диску). Зручно слухати, поширювати в р2р-мережах не дублючи місце на диску, зберігати в домашньому архіві тощо.
Ну це лірика. Запаковані то й запаковані... хоч би нормальну підтримку звичного cue + image. А її нема

Praporshic

• Гість
« Відповідей #27 : 2009-08-22 21:53:58 »
Зручності у кожного свої. А окремий трек можна (в тому ж foobar2000) зберегти окремо або сконвертувати у потрібний формтат. Справа декількох секунд.
Угу. З консолі. Сидячи за пару кілометрів (у кращому випадку).
/me знову ж таки не розуміє, чого це віндузятники так пруться від того фубару....

Ну це не просто образ. Це фактично архів який містить в собі image, cue, лог, обкладинки, кліпи (якщо вони були на диску). Зручно слухати, поширювати в р2р-мережах не дублючи місце на диску, зберігати в домашньому архіві тощо.
Повторюю питання. Суто із цікавості: невже наявність логу так покращує якість звучання?  :-?
Про незаконність розповсюдження взагалі не згадуємо  ::)
Запаковані то й запаковані... хоч би нормальну підтримку звичного cue + image. А її нема
Може втретє повторене зрозумієте: amarok, quodlibet, exile та подібні взагалі не вміють програвати музику. Навіть простенькі wav.

Edit:
Не розумієте чому під *nix ніхто не бажає робити підтримку Monkey`s Audio? Почитайте їх ліцензію - зрозумієте.
« Змінено: 2009-08-22 22:32:25 від Praporshic »

Відсутній Slavko

• Дописувач
  • **
« Відповідей #28 : 2009-08-22 23:00:24 »
/me знову ж таки не розуміє, чого це віндузятники так пруться від того фубару....
Хороший плеєр. А в роботі з cue - найкращий.

Повторюю питання. Суто із цікавості: невже наявність логу так покращує якість звучання?  :-?
Про незаконність розповсюдження взагалі не згадуємо  ::)
Наявність логу - правило хорошого тону, і показує що ріп зроблений правильно настроєною програмою на правильно настроєному приводі. Ну й іншу інфу.
Edit:
Не розумієте чому під *nix ніхто не бажає робити підтримку Monkey`s Audio? Почитайте їх ліцензію - зрозумієте.
FLAC і WavPack вистачить з головою (у мене більшість ріпів у WavPack). АРЕ і на віндовс майже не використовував. Треба тільки нормальна підтримка *nix-прогами (рушіями, двигунами) cue.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #29 : 2009-08-22 23:59:38 »
Наявність логу - правило хорошого тону, і показує що ріп зроблений правильно настроєною програмою на правильно настроєному приводі. Ну й іншу інфу.
Тобто, зайвий мотлох. Бо такий лог про це аж ніяк не каже.
« Змінено: 2009-08-23 00:00:04 від Praporshic »