Автор Гілка: avidemux: проблема з програванням файла vob  (Прочитано 2880 раз)

Відсутній btr

• Письменник
  • дописів: 654
Хочупереконвертувати фільм з воба в аві, але файл некоректно відкривається, зображення проглядається, але дуже погано. Програється в інших програмах нормально, так само, воби з інших дисків в avidemux відкриваються нормально. Підкажіть, як копати.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Хочупереконвертувати фільм з воба в аві, але файл некоректно відкривається, зображення проглядається, але дуже погано.
VLC для перегляду зіпсованих файлів. Для перетворення: HandBrake, WinFF, mencoder, ffmpeg тощо.

Відсутній btr

• Письменник
Чому ви вважаєте його зіпсованим? Я думаю, є питання щодо його формату і кодека, який використовує avidemux. В xine і kaffeine для 3.5.10 файл програється нормально.

В Preferences -> Input (чим це yurchor займається?) вимкнув uselibavcodec, стало значно краще, але зображення дригається. Таке саме при програванні,наприклад, в mplayer. Висновок такий, що треба якмсь чином заставити програму використовувати libmpeg2, як це успішно робить kaffeine.
Звуку також немає, до речі.
« Змінено: 2009-11-28 21:23:05 від btr »

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Чому ви вважаєте його зіпсованим?
Я мав на увазі, що VLC містить дуже багато можливостей відтворення відеофайлів, тому може без проблем програвати цей формат і не мучити Вас перетвореннями. У його налаштуваннях є варіанти вибору бібліотек.
« Змінено: 2009-11-28 21:35:57 від Re. »

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
В Preferences -> Input (чим це yurchor займається?) вимкнув uselibavcodec, стало значно краще, але зображення дригається.
Там якась гримуча суміш po і ts. Я у свій час почав перекладати, але покинув, бо автори не можуть самі розібратися, що саме слід перекладати.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній btr

• Письменник
Там якась гримуча суміш po і ts. Я у свій час почав перекладати, але покинув, бо автори не можуть самі розібратися, що саме слід перекладати.

Та я жартую. Хто найбільше робить, той і винен, коли щось не зроблено.

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
Може краще щось спеціалізоване, типу acidrip (чудово стикується з Mandriva, оскільки perl-gtk вже встановлено)? Можна також використати перекодування з transcode у kdenlive.
« Змінено: 2009-11-28 22:17:20 від yurchor »
You're not alone
All used up

Відсутній btr

• Письменник
Зараз туди подивлюся. А що, avidemux-у виносимо вирок?

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
Зараз туди подивлюся. А що, avidemux-у виносимо вирок?
Давно ним не користувався, але там всередині своя перероблена версія ffmpeg, можливо, у цій версії є якісь недоліки. Немає DVD під рукою, щоб подивитися.
You're not alone
All used up

Відсутній btr

• Письменник
Може краще щось спеціалізоване, типу acidrip (чудово стикується з Mandriva, оскільки perl-gtk вже встановлено)? Можна також використати перекодування з transcode у kdenlive.
Значить, таке виходить. Acidrip - працює тільки з пристроєм, як натравити його на файл - не знайшов. В kdenlive файл відтворюється нормально, а от перекодовування триває дуже довго - в режимі програвання. Хіба може якихось можливостей недобачив. В результаті перекодування якість помітно гірша, ніж в оригіналу.

Відсутній red@cat

• Дописувач
  • **
  • дописів: 61
ogmrip не пробували?

Відсутній btr

• Письменник
ogmrip не пробували?
Така сама проблема: хоче перетворювати файл з диска.

Praporshic

• Гість
За цей час можна було встигнути прочитати man ffmpeg або man mencoder.
Ось приклад с man ffmpeg:
Цитата
* You can transcode decrypted VOBs:

ffmpeg -i snatch_1.vob -f avi -vcodec mpeg4 -b 800k -g 300 -bf 2 -acodec libmp3lame -ab 128k snatch.avi