Я думаю, краще перекласти оцей документ, аніж вигадувати велосипед ;-)http://linuxshop.ru/linuxbegin/win-lin-soft/table.shtml
Власне а хто ж вам забороняє написати все що душі завгодно на С++ чи FreePascal? Щоби працювало під усі платформи? Щоб gtk розумів кирилицю? Чи може складно написати правильну інсталяцію/деінсталяцію під віндовз? На sf.net багато такого добра, до того ж непоганої якості. Ось нещодавно робив щось під лінуксом. Захотів вийти з програми. Який-ся розумака, думаючи що в мс одні дебіли сидять взяв та й змінив розташування кнопок так/ні. Нічого страшного, я то встиг прочитати. Але - ким цей "геній" себе вважає? І так усюди. Базар...
Круто
Ось нещодавно робив щось під лінуксом. Захотів вийти з програми. Який-ся розумака, думаючи що в мс одні дебіли сидять взяв та й змінив розташування кнопок так/ні. Нічого страшного, я то встиг прочитати. Але - ким цей "геній" себе вважає? І так усюди. Базар...
До речі, хочете прикол з гимпом, який я помітив ще 2002 року, і який і досі не поправили?
До речі, хочете прикол з гимпом, який я помітив ще 2002 року, і який і досі не поправили? Виконай те Розширення/Script-fu/Logos/Текст по колу і напишіть щось. Якщо латиниця - все нормально. Кирилиця "випадає" (просто закривається вікно, у старих версіях вилітав весь)
Чисто лінкусове