Тримайте
Код: [Вибрати]kword -vQt: 4.5.3KDE: 4.3.4 (KDE 4.3.4)KWord: 2.1.0Начебто все працює, а на яких операціях зазнає краху? Попри все дуже сильно гальмує, це вже справді треба щось для роботи з базою даних, а не текстовий процесор.
kword -vQt: 4.5.3KDE: 4.3.4 (KDE 4.3.4)KWord: 2.1.0
Next hint - рекурсія.
ну я вже не згадаю, можливо падало ще коли в беті було, але працювати с таким гальмом все одно неможливо, так що поки що доводиться користуватися меншим злом — ООо і бігати «поміж крапельками» :\
Ваші словники наявні як чистий форматований текст? І яке їх походження?
Не зрозуміло, що робить odt.Можна ж text (скрипти та ін) -> xml -> ...
Цитата: Сергій Лисовенко від 2010-01-28 20:04:01Не зрозуміло, що робить odt.Можна ж text (скрипти та ін) -> xml -> ...а форматування звідки візьметься?
Цитата: DalekiyObriy від 2010-01-28 20:55:44Цитата: Сергій Лисовенко від 2010-01-28 20:04:01Не зрозуміло, що робить odt.Можна ж text (скрипти та ін) -> xml -> ...а форматування звідки візьметься?а LyX ви не можете для цього процесу використовувати? Він ніби одразу в html вміє експортувати. Чесно кажучи, не дуже зрозумів, навіщо вам ОО.
\term Бад\'яжити\item Проводити хімічний синтез. \item Готувати страву. \item Писати програму. \item Виконувати творчу роботу.
<word><name>Бадяжити</name><spell>Бад\'яжити</spell><mention>Проводити хімічний синтез.</mention><mention>Готувати страву.</mention><mention>Писати програму.</mention><mention>Виконувати творчу роботу.</mention></word>
Форматування - зі структури тексту. До того ж в тексті форматування розіб'ється не візуально, а за змістом.наприкладКод: [Вибрати]\term Бад\'яжити\item Проводити хімічний синтез. \item Готувати страву. \item Писати програму. \item Виконувати творчу роботу.
ну, я так розумію, вся проблема в тому, що файл великий. тоді напрошується питання: а якщо його скриптом порізати на шматки, а потім зібрати назад?
друге, це можна замість текстових редакторів зробити веб-пику з WYSIWIG html редактором.
Правда, я поняття зеленого не маю, чи ті, що існують, добре перетравлюють великі файли.
З тим документом взагалі все дуже цікаво - content.xml всередині весь одною стрічкою - щось це мені дуже нагадує