Автор Гілка: Чому в мене так повільно  (Прочитано 2311 раз)

Відсутній karmeljuk

• Графоман
  • дописів: 480
Чому в мене так повільно працює ЖЖ. Цей сайт наче зачарований - дуже не любить мій комп'ютер, працює настільки повільно, що часто в мене просто не витримують нерви і я його вимикаю. З іншими сайтами такого не спостерігається.
Користуюся Оперою. Комп'ютер доволі потужний - Пентіум 2,4Ггц, 1Гб пам'яті. Стоїть Дебіан Ленні.

Відсутній Code_Warrior

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • OpenSuse 11.2
Re: Чому в мене так повільно
« Відповідей #1 : 2010-03-26 15:21:43 »
Вимкніть flash в Opera. Спробуйте інші браузери. Така поведінка лише с ЖЖ чи ще з якимись сайтами?

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #2 : 2010-03-26 16:07:51 »
ЖЖ — гальмо, яке давно варто викинути у смітник суспільства. Спробуйте через Opera Turbo, має швидше опрацювати.
« Змінено: 2010-03-26 16:38:52 від Re. »

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #3 : 2010-03-26 23:55:49 »
ЖЖ — гальмо, яке давно варто викинути у смітник суспільства.
...разом з Дебіаном, на якому воно крутиться?..

Мені часто накидують посилань з ЖЖ, то коли таких вкладоку Лисі стає кілька десятків, починає підгальмовувати, потім — коли до півсотні прямує — гальмувати. Але при такій кількості вкладок в цьому нічого дивного немає. А от коли їх мало, нічого не гальмує, хоча Лис сам по собі не вельми шустрий. Може це щось в Опері не те?

Відсутній Code_Warrior

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • OpenSuse 11.2
« Відповідей #4 : 2010-03-27 09:18:08 »
Цитата
ЖЖ — гальмо
Відвідую вже 1,5 роки, жодного разу не помітив.
Може ми в різні ЖЖ дивимось?  :D

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #5 : 2010-03-28 21:00:54 »
ЖЖ — гальмо, яке давно варто викинути у смітник суспільства.
...разом з Дебіаном, на якому воно крутиться?..

Мені часто накидують посилань з ЖЖ, то коли таких вкладоку Лисі стає кілька десятків, починає підгальмовувати, потім — коли до півсотні прямує — гальмувати. Але при такій кількості вкладок в цьому нічого дивного немає. А от коли їх мало, нічого не гальмує, хоча Лис сам по собі не вельми шустрий. Може це щось в Опері не те?
Ваша правда. У рушії 10.10 є помилки, які призводять до невиправданих циклів. На «важких» сайтах типу kde.org дуже гальмує.

10.51 дуже швидка, але жахлива інтерфейсом (я готовий придушити авторів GTK+ за їх геніальне діалогове вікно вибору файлів) + кирилицю вводити не можна (виходить арабське письмо, зараз написав у kwrite і вставив).

Користуйтеся іншим переглядачем. Останній рік нас годують обіцянками і феєричним лайном у випусках. Раніше літа Opera Software ASA, на мій інсайдерський погляд, випустити придатний до користування переглядач для Linux не здатна.

Ця гонитва за циферками перетворила майже всі інтернет-переглядачі на жахливе глюкалово. Ще десь рік подібних випусків і основним гаслом лідера стане не «наш переглядач найшвидший у світі», а «наш переглядач не падає, коли ви відкриваєте 5 сторінок, в ньому можна дивитися один SVG-ролик і він не гальмуватиме перші 10 секунд, споживання пам’яті всього 200 МБ на сторінку!!!!»  ;)
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #6 : 2010-03-30 11:21:41 »
Встановіть  Firefox, з Flashblock та Adblock Plus.

Якщо ви залогінені як користувач, вимкніть у налаштуваннях кирилічні послуги — російські лічильники можуть бути причиною гальм.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній karmeljuk

• Графоман
  • дописів: 480
« Відповідей #7 : 2010-03-30 15:44:38 »
Підкажіть, де в ЖЖ вимкнути кирилічні послуги? А то сайт такий громіздкий, тяжко щось знайти

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #8 : 2010-03-31 14:15:46 »
Підкажіть, де в ЖЖ вимкнути кирилічні послуги? А то сайт такий громіздкий, тяжко щось знайти
http://www.livejournal.com/manage/settings/?cat=display

Остання опція — зніміть позначку.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"