Завнтажив Cinellera..... запускаю.... загружається... відкривається 4 вікна і далі ніби зависає щи що в консолі помилок не відображає?
панове , який софт хтось пробував у бою! що працює! які нюанси!
Це Ви до того, що Cinelerra годиться? Ну, візьміть KDEnlive,
MainActor
або LiVES (останній тільки для невеликих роликів).
Першослака ніколи не позиціонувалася як медіа-дистрибутив...
схоже, вся справа у тім, що якогось людського і вільного пакету для нелінійного відео під linux ще нема...
echo "0x7fffffff">/proc/sys/kernel/shmmax
Цитатасхоже, вся справа у тім, що якогось людського і вільного пакету для нелінійного відео під linux ще нема...О, нарешті на сайті з’явився професійний користувач! А то я в житті нічого більшого за те, що пропонує virtualdub/avidemux не було потрібно...
LiVES не пробуйте — Вам не сподобається. Піраццький Sony Vegas+Adobe Premiere вічно житиме на наших піраццьких Windows/Mac.P.P.S. Підкажіть, будь ласка, чудовий нелінійний ВІЛЬНИЙ редактор під Windows/Mac!
тож lives таки доведеться спробувать, більше нема на що сподіватися =)
Цитата: tivasyk від 2007-12-07 22:20:34тож lives таки доведеться спробувать, більше нема на що сподіватися =)Там половина сценаріїв перетворення відео биті. Доводилося коригувати ручками до сучасного стану mencoder...
будемо чекати, поки kdenlive з репозиторіїв opensuse хоч якось працюватиме.
...kdenlive найближчий до того, що мені треба... але ж стабільність! і надія на розвиток трохи зблякла після перегляду кількох дописів у мережі, приміром ось цього.
Переліз на Лінукс із Віндовса (це вже мабуть звучить банально ) от того і запитую панове ( як мала дитина прямо ) який софт хтось пробував у бою! що працює! які нюанси!Буду вдячний!!!
Підсистема IEEE 1394 не відповідає.Модуль raw1394 слід завантажити, має бути доступна читання та запис до пристрою /dev/raw1394.