Автор Гілка: OpenOffice Writer друк двох сторінок на 1 листку  (Прочитано 4131 раз)

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Власне питання - як це зробити??

Відсутній btr

• Письменник
  • дописів: 654
Зберегти як pdf і друкувати.

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
А без збочень? А pdf як друкувати?

Відсутній btr

• Письменник
Програми для перегляду pdf вміють генерувати такі штуки. Наприклад, в окулярі в параметрах друку є закладка "сторінок", де це все діло можна задати. Я колись таке також робив, нічого кращого не придумав. До речі, жодних проблем не виникає, ОО чудово робить педеефки.

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
Є ще pdfnup з пакету pdfjam (вимагає pdfLaTeX ::))
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Програми для перегляду pdf вміють генерувати такі штуки. Наприклад, в окулярі в параметрах друку є закладка "сторінок", де це все діло можна задати. Я колись таке також робив, нічого кращого не придумав. До речі, жодних проблем не виникає, ОО чудово робить педеефки.
Є ще pdfnup з пакету pdfjam (вимагає pdfLaTeX ::))
Пани садисти? Okular чудово працює з odt. Ось лишень в пункті «Сторінки» нема тих параметрів, принаймні в мене. :-/
« Змінено: 2010-05-19 19:36:47 від Re. »

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
Okular криво працює зі шрифтами в odt. Символи може втрачати. Тому, на жаль, ООо —> pdf.

Відсутній Campana

• Письменник
  • Проходив мимо
Забираю назад свої слова про pdf: дві сторінки нормально виводяться з ООо на принтер, тільки-но перевірив. А взагалі, це вже обговорювалося.

Відсутній btr

• Письменник
Пани садисти? Okular чудово працює з odt. Ось лишень в пункті «Сторінки» нема тих параметрів, принаймні в мене. :-/
А ви спробуйте відкрити якийсь не примітивний текст, з таблицями, рисунками, форматуванням абзаців, а потім підправте своє повідомлення.
В загальному ж мова йде не тільки про окуляр. Якщо він чимось не влаштовує, можна скористатися Adobe Reader.
А можете дати знімок закладки Файл-Друкувати-Параметри-Сторінок?

Відсутній btr

• Письменник
Okular криво працює зі шрифтами в odt. Символи може втрачати. Тому, на жаль, ООо —> pdf.
В параметрах друку є пункт "перетворювати в растрове зображення". В моїх випадках зі шрифтами це помагало.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
А можете дати знімок закладки Файл-Друкувати-Параметри-Сторінок?
« Змінено: 2010-05-20 12:35:42 від Re. »

Відсутній btr

• Письменник
Це ви натиснули кнопку "Властивості", а треба "Параметри" в нижньому лівому куті.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
Збагнув. Але там же нема пункту «Сторінок». Я так зрозумів, що потрібно вибрати «Зворотний» і воно саме переробляє в pdf для друку, так?
« Змінено: 2010-05-20 14:01:42 від Re. »

Відсутній btr

• Письменник
В мене воно так виглядає.

Відсутній Campana

• Письменник
  • Проходив мимо
В параметрах друку є пункт "перетворювати в растрове зображення". В моїх випадках зі шрифтами це помагало.
Якщо Okular криво відкрив файл, перетворивши Times New Roman на якийсь гротеск і розгубивши символи інших шрифтів, то як тут може зарадити раструванння? Раструватиметься ж відкритий — криво — документ.