Хто підкаже - Вайн потребує спеціальних налаштувань щоб відкривати віндові файли, навіть криво заархівовані?
Цитата: propan від 2010-06-11 09:25:12Хто підкаже - Вайн потребує спеціальних налаштувань щоб відкривати віндові файли, навіть криво заархівовані?wine тут ні до чого. Слід встановити p7zip. Архіви відкривати у Ark (KDE), Fileroller (GNOME) або іншій програмі з графічним інтерфейсом (подвійне клацання у вікні програми для керування файлами). Прихильники old school можуть скористатися Midnight Commander (натисніть клавішу F2).
Ок. А можна все це налаштувати так щоб відкривалося автоматично, як у вінді?Цитата: yurchor від 2010-06-11 09:36:52Цитата: propan від 2010-06-11 09:25:12Хто підкаже - Вайн потребує спеціальних налаштувань щоб відкривати віндові файли, навіть криво заархівовані?wine тут ні до чого. Слід встановити p7zip. Архіви відкривати у Ark (KDE), Fileroller (GNOME) або іншій програмі з графічним інтерфейсом (подвійне клацання у вікні програми для керування файлами). Прихильники old school можуть скористатися Midnight Commander (натисніть клавішу F2).
Цитата: propan від 2010-06-11 09:45:06Ок. А можна все це налаштувати так щоб відкривалося автоматично, як у вінді?Цитата: yurchor від 2010-06-11 09:36:52Цитата: propan від 2010-06-11 09:25:12Хто підкаже - Вайн потребує спеціальних налаштувань щоб відкривати віндові файли, навіть криво заархівовані?wine тут ні до чого. Слід встановити p7zip. Архіви відкривати у Ark (KDE), Fileroller (GNOME) або іншій програмі з графічним інтерфейсом (подвійне клацання у вікні програми для керування файлами). Прихильники old school можуть скористатися Midnight Commander (натисніть клавішу F2).Можна. У мене (Mandriva 2010.1) все так і налаштовано.
Цитата: yurchor від 2010-06-11 09:49:08Цитата: propan від 2010-06-11 09:45:06Ок. А можна все це налаштувати так щоб відкривалося автоматично, як у вінді?Цитата: yurchor від 2010-06-11 09:36:52Цитата: propan від 2010-06-11 09:25:12Хто підкаже - Вайн потребує спеціальних налаштувань щоб відкривати віндові файли, навіть криво заархівовані?wine тут ні до чого. Слід встановити p7zip. Архіви відкривати у Ark (KDE), Fileroller (GNOME) або іншій програмі з графічним інтерфейсом (подвійне клацання у вікні програми для керування файлами). Прихильники old school можуть скористатися Midnight Commander (натисніть клавішу F2).Можна. У мене (Mandriva 2010.1) все так і налаштовано.А в Мінт так і налаштовано? Бо Вайн довелося довстановлювати. А в Мандріві це налаштування з коробки?
Цитата: propan від 2010-06-11 09:57:22Цитата: yurchor від 2010-06-11 09:49:08Цитата: propan від 2010-06-11 09:45:06Ок. А можна все це налаштувати так щоб відкривалося автоматично, як у вінді?Цитата: yurchor від 2010-06-11 09:36:52Цитата: propan від 2010-06-11 09:25:12Хто підкаже - Вайн потребує спеціальних налаштувань щоб відкривати віндові файли, навіть криво заархівовані?wine тут ні до чого. Слід встановити p7zip. Архіви відкривати у Ark (KDE), Fileroller (GNOME) або іншій програмі з графічним інтерфейсом (подвійне клацання у вікні програми для керування файлами). Прихильники old school можуть скористатися Midnight Commander (натисніть клавішу F2).Можна. У мене (Mandriva 2010.1) все так і налаштовано.А в Мінт так і налаштовано? Бо Вайн довелося довстановлювати. А в Мандріві це налаштування з коробки? Я не знаю, як там у Mint. Немає часу і охоти на стрибання з дистрибутива на дистрибутив та з одного середовища на інше. У мене з часу 2009.0 все завжди працювало, як з архівами, так і з виконуваними файлами. Звичайно, биті архіви не відкриваються. Але вони не відкриваються і у Windows. Можливо, відкриваються у PeaZip, але його навряд чи можна додавати до портативних систем через важелезні залежності (Python і всі супутні модулі).
Ок. Отже, у Мандріві відкривається найбільша кількість віндових файлів і програм у порівнянні з іншими дистрибутивами?
Панове, не хочу здатись неввічливим, але як ви поставитесь до ідеї перенести дискусію до іншої гілки в розділі для налаштування програм? Сподіваюсь, модератор в змозі відрізати й помістити туди відповідні повідомлення. Офтоп, все ж таки.M.: зроблено.