Той, grub якого регулює черговість запуску ОС - Ubuntu 9.10, а той з яким така халепа AltLinux.
(і бажано (можливо) перед встановленням видалити GRUB2 Убунти).
Є у мене один диск. Не на 100% але там точно є menu.lst. який редагується. Це вирішить питання?
ЦитатаЄ у мене один диск. Не на 100% але там точно є menu.lst. який редагується. Це вирішить питання?ви мабуть не так зрозуміли...не треба так все ускладнювати... grub.cfg редагується як і menu.lst, але з певними відмінностями у синтаксисі...подивіться, як у вас прописані у grub.cfg інші ОС і у такій манері пропишіть туди ALT...
З цього можна зробити висновок, що ос чутлива до версій grub`a.(Вибачте за банальність. але для мене це маленьке відкриття.
ви мабуть не так зрозуміли...не треба так все ускладнювати... grub.cfg редагується як і menu.lst, але з певними відмінностями у синтаксисі...подивіться, як у вас прописані у grub.cfg інші ОС і у такій манері пропишіть туди ALT...
Вставляти потрібно на початку?
здається, порядок не має значення...наскільки я зрозумів, у вас саме openSUSE завідує завантаженням усіх систем...от подивіться, як прописаний openSUSE і у напевно десь так само і пропишіть усе решта...н-д,title ALT Linux 5.0.0 Desktop betakernel (hd0,1)/_шлях_до_ядра_ALT BOOT_IMAGE=назва_boot_image_ALT root=UUID=da4ef0f3-c04b-4ff2-bc3d-df6461b1a9bdinitrd (hd0,1)/_шлях_до_initrd_ALT
root=UUID: da4ef0f3-c04b-4ff2-bc3d-df6461b1a9bd
Цитата: isydor від 2011-03-15 17:47:51root=UUID: da4ef0f3-c04b-4ff2-bc3d-df6461b1a9bdНайімовірніше, треба цей пункт поміняти на людський вигляд.