Вільний unrar розпаковує архіви, створені сумісними з версією <2.9. Якщо було використано додаткові параметри стискання версій 3.х, можуть виникати проблеми. Причиною є те, що знайдеться мало людей, які зацікавлені у вивченні документації до формату архівів для переписування розпакувальника архівів, які не є кращим ні за рівнем стискання, ні за швидкістю. Сам розпакувальник є безкоштовним, тому ви нічого не порушуєте, використовуючи його (просто його не можна пакувати для дистрибутивів через вимоги ліцензії).Стаття з Вікіпедії
rdr@myhost:~/downloads$ unrarUNRAR 3.70 freeware Copyright (c) 1993-2007 Alexander RoshalUsage: unrar <command> -<switch 1> -<switch N> <archive> <files...> <@listfiles...> <path_to_extract\><Commands> e Extract files to current directory l[t,b] List archive [technical, bare]
Вільний unrar розпаковує архіви, створені сумісними з версією <2.9. Якщо було використано додаткові параметри стискання версій 3.х, можуть виникати проблеми
Дивина! У мене в Лінуксі Код: [Вибрати]rdr@myhost:~/downloads$ unrarUNRAR 3.70 freeware Copyright (c) 1993-2007 Alexander RoshalUsage: unrar <command> -<switch 1> -<switch N> <archive> <files...> <@listfiles...> <path_to_extract\><Commands> e Extract files to current directory l[t,b] List archive [technical, bare]Я його дуже довго шукав, бо були проблеми з бібліотеками. Знайшов - розпаковує архіви, які створені раром у віндовозі (ВЕРСІЮ ВІНДОВОГО РАРУ Я точно НЕ ПАМЯТАЮ - чи 3.8 чи мо ще щось таке), але з приводу:ЦитатаВільний unrar розпаковує архіви, створені сумісними з версією <2.9. Якщо було використано додаткові параметри стискання версій 3.х, можуть виникати проблеми я не знаю