1. Справжнє виділення квадратної області (jedit - цього не робить). Має копіювати, вирізати і вставляти.2. По завершені роботи зберігати список файлів і по новому відкриттю відкривати їх знов.
Emacs, звичайно ж!
Коли й так набираєш досить (достатньо) швидко, важко себе переконати, що на сліпе набирання варто згаяти час..
Цитата: Yury_Bulka від 2012-02-27 23:01:18Emacs, звичайно ж!«Все життя» сиджу у vim, до того звик, що навіть у рядку адреси веб-переглядача іноді після введеного натискаю :wq<Enter>
Моя думка така: vim і emacs це просто різні речі. Vim має перевагу в легкості, Emacs — в комплектації (і швидкому кольоруванні великих файлів LaTeX;) Якщо людина зблизиться із будь-яким з них, то все одно стане трохи щасливіша:)
Цитата: Yury_Bulka від 2012-02-28 12:07:34Напевно, я просто не зрозумів, чи допоможе мені (не-програмісту) колупання у emacs lisp’і вільніше себе почувати у lilypond scheme... А точніше — ніяк себе не переконаю, що не допоможе :-)Якщо для scheme є гарний підручник, то, мабуть, нема особливої потреби бавитись із emacs lisp.
Напевно, я просто не зрозумів, чи допоможе мені (не-програмісту) колупання у emacs lisp’і вільніше себе почувати у lilypond scheme... А точніше — ніяк себе не переконаю, що не допоможе :-)