Малоймовірно, але можете спробувати pdfedit.
Вітаю! Можливо хтось стикався, потрібно у готовому пдфі вставити в зміст посилання на відповідні сторінки. Порився - не знайшов такої програми. Я знаю, що у процесі верстки таке можна зробити. А от у готовому пдф чи можна?
Цитата: Gespenst від 2012-03-06 22:49:49Вітаю! Можливо хтось стикався, потрібно у готовому пдфі вставити в зміст посилання на відповідні сторінки. Порився - не знайшов такої програми. Я знаю, що у процесі верстки таке можна зробити. А от у готовому пдф чи можна?А ви Scribus’ом імпортнути не пробували? Там, наскільки я пам’ятаю, можна робити pdf-лінки, якщо тільки імпортнеться добре.
...потрібно у готовому пдфі вставити в зміст посилання на відповідні сторінки. ... А от у готовому пдф чи можна?
Цитата: Gespenst від 2012-03-06 22:49:49...потрібно у готовому пдфі вставити в зміст посилання на відповідні сторінки. ... А от у готовому пдф чи можна? о-у, в готову - не знаю. А source у вас нема? , щоб переробити?
Сайт на жумлі. Як там можна організувати пошук по пдф, перехід зі сторінки на сторінку і т. ін. (щось отаке) я не знаю.
Цитата: Gespenst від 2012-03-09 23:09:47Сайт на жумлі. Як там можна організувати пошук по пдф, перехід зі сторінки на сторінку і т. ін. (щось отаке) я не знаю.Ось тут щось є:http://lifehacker.com/358260/embed-pdfs-youtube+style-with-scribd-ipaper
Я би спробував (так, я ще такого не робив,) pdfpages/LaTeX.Детальніше є у документації, а також, наприклад, тут.Ну, я маю на увазі — «перезібрати» і pdf, і його зміст. Це не завжди, звісно, може бути зручно/бажано.