Не знаю, на скільки це просто, замінити gdm на xdm.
Та й суперечить воно філософії Ubuntu :-/
~/.xsession написати треба буде
хмм...спробую обов"язково. Я яка в Убунту філософія??
Цитата~/.xsession написати треба будеа що там треба вписати в нього?
#!/bin/bashif [ -f ~/.bash_profile ]; then . ~/.bash_profilefiexec `which gnome-session`
Взагалі, я якось підраховував скільки що займає місця в пам'яті, то в мене вийшло більше, ніж було віртуальної пам'яті.
ну, я htop-ом дивився. Він показував, що зайнято 200М (своп не використовується), а gdm - 344M. Скажіть мені краще, 200М - це нормально для сучасних лінуксів? Я уявляю, які б були в мене гальма на 256М-машині.
Цитата: noddeat від 2007-04-24 14:51:05ну, я htop-ом дивився. Він показував, що зайнято 200М (своп не використовується), а gdm - 344M. Скажіть мені краще, 200М - це нормально для сучасних лінуксів? Я уявляю, які б були в мене гальма на 256М-машині.Не нормально. Зенволк з завантаженим десктопом займає близько 70М (xfce+StarDict+gajim+liferea). ЗІ І в мене там gdm
дик xfce не такий гарний, здається,
і розрахований для слабких машин.
=> cat /proc/cpuinfo | grep namemodel name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHzmodel name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHzmodel name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHzmodel name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHzmodel name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHzmodel name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHzmodel name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHzmodel name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz=> cat /proc/meminfo | grep MemTotalMemTotal: 3069404 kB
Як щодо KDE, він більше чи менше пам"яті їсть, ніж ґном? Колись KDE займав 70М, але то було досить давно.
Цитата=> cat /proc/cpuinfo | grep namemodel name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz...model name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz=> cat /proc/meminfo | grep MemTotalMemTotal: 3069404 kB[гнуті 5 копійок]cat зайвий, достатньо написати grep MemTotal /proc/meminfo[/гнуті 5 копійок]Про слабкі машини, напевне, малося на увазі що воно (xfce) іде навіть на слабких а не тільки на потужних машинах. Cthulhu, поздоровляю, і я думаю громада підтримає, з крутим компом.
=> cat /proc/cpuinfo | grep namemodel name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz...model name : Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz=> cat /proc/meminfo | grep MemTotalMemTotal: 3069404 kB
[гнуті 5 копійок]cat зайвий, достатньо написати grep MemTotal /proc/meminfo[/гнуті 5 копійок]
Про слабкі машини, напевне, малося на увазі що воно (xfce) іде навіть на слабких а не тільки на потужних машинах.
Cthulhu, поздоровляю, і я думаю громада підтримає, з крутим компом.