спробуйте в іншому навігаторі, я десь бачив повідомлення про такі проблеми в одних навігаторах а в інших було все гаразд...
PS там ще мова про SSL йде, може ця річ в мене не встановлена.
P.S. оскільки дебіанівці десь усі поділися [провокація]рекомендую поставити щось інше, наприклад Мандріву[/провокація]
PS: пропозиція тим киянам, хто тут є: якщо у когось є час, бажання і натхнення мені допомогти то його чекає ящик холодного пива.
PPS якби ж то я англійську мову знав, нажаль французької навчали. Як результат не знаю ні першу ні другу
Printer HPLJ has been added successfully. The Common UNIX Printing System, CUPS, and the CUPS logo are the trademark property of Easy Software Products. CUPS is copyright 1997-2006 by Easy Software Products, All Rights Reserved.
2 rangelдуже Вам дякую, але нажальЦитата: vano_vvv від 2007-07-18 17:49:04PPS якби ж то я англійську мову знав, нажаль французької навчали. Як результат не знаю ні першу ні другу
Всім дякую, налаштувати самбу виявилось нескладно, прінтер працює.а пиво я вип'ю сам
От жлобство!
Цитата: Абрамчук Вадим від 2007-07-19 13:40:04От жлобство! та невже ? я щось не бачу черги