Будь-ласка, пишіть повідомлення зв'язно, бо зараз вони "характеризуються підвищеною ентропією"(с)Я так зрозумів, ваша проблема не пов'язана з вашою програмою. Просто не працюють конкверор, апач, ваша програма, та, можливо, ще щось. Так?
В мене така штука, я пишу одну програмку яка використовує сокети (sys/socket.h) коли в мене не було інтернету то вона красиво працювала по локалгості і нормально запускався апач і працював konqueror (конектився по локалгості до лакального сервера apache) але тепер коли замутив інет (pppoe в режимі bridge) то в фоксі інтернет є але konqueror не показує жодної сторінки, зразу каже шо не можливо підключитись до сторінки, також апач перестав стартувати і саме головне мій проект не працює(функція connect() повертає -1), до речі я його на роботу брав і там в мене на віртуалці дебіан тоже стоїть, то там він в мене по інтернету працював. Не знаю чи то звязане шось з моїм інтрнетом бо коли я відключаю його то нічого не міняється так само нічого не паше, допоможіть шо то таке може бути.
Цитата: patriotyk від 2007-10-02 17:36:56В мене така штука, я пишу одну програмку яка використовує сокети (sys/socket.h) коли в мене не було інтернету то вона красиво працювала по локалгості і нормально запускався апач і працював konqueror (конектився по локалгості до лакального сервера apache) але тепер коли замутив інет (pppoe в режимі bridge) то в фоксі інтернет є але konqueror не показує жодної сторінки, зразу каже шо не можливо підключитись до сторінки, також апач перестав стартувати і саме головне мій проект не працює(функція connect() повертає -1), до речі я його на роботу брав і там в мене на віртуалці дебіан тоже стоїть, то там він в мене по інтернету працював. Не знаю чи то звязане шось з моїм інтрнетом бо коли я відключаю його то нічого не міняється так само нічого не паше, допоможіть шо то таке може бути.*pardon* (яке питання така відповідь ) Отож: Апач- подивіться конфіги і автостарт . Коник:) - А що саме в ньому не стартує тепер???(Якщо апач не запущений то вам ніхто з Локалхоста й не мугикне ) . В своєму проекті - (якщо таки апач буде запущено))) - подивіться а чи не користуєтеся сокетами, які зарезервовано або вже зайнято )
та шо ви до мене як до якогось ламера,
мені апач зараз не потрібен я просто навів приклад шо він не працює,
і шо ви хтіли цим сказати - "ніхто з Локалхоста й не мугикне"
і чого ви думаєте шо мої сокети працюють на 80 порту по http протоколу?
А програма в мене повинна працювати через інет а не полокалгосту.
А на рахунок зайнятих сокетів ви хоч самі розумієте що сказали, якшо ні тоді б вже краще не казали.
Проблема шось в самій системі, бо таж моя прога на роботі працює чудово.
не ображайтеся, просто ви нечітко написали, що не так. До речі, врахуйте, що тут ніхто не володіє телепатичними здібностями (ну хіба Ктулху Підморгування ), тому чітко і лаконічно, будь-ласка.
Ну от в мене сендмейл не працює, я його правда не налаштовував, але він чогось не працює....
Якщо на localhost'і висить Апач (об'єкт ХТОСЬ) і ви до нього намагаєтеся приєднатись, то він вам у відповідь, повинен щось мугикнути (тут відсилаю до RFC по HTTP 1.1), якщо ж у вас Апач (об'єкт ХТОСЬ) не запущений, тоді вам "ніхто з Локалхоста й не мугикне"
А по якому порту працюють Ваші сокети?
А ви можете приєднатися до потрібного хоста потоковим клієнтом?
Ви знаєте, у мене теж є проблема з системою, compiz падлюка не запускається. І не знаю, що робити (Правда на сайті compiz написано, що він офіційним драйвером для ATI XPRESS 200M не підтримується, але хто ж в це повіритьУсмішка )
Цього я не розумію, якшо можна скажіть про що ви кажете(часом не про телнет?)
Якщо б ви хоч трохи розумілись в сокетах то ви б напевно такого не написали, оскільки там не ма чого розуміти, я поставив там тип AF_INET і це означає шо він має пахати по нету на будь якій системі, а оскільки не паше, значить в ситстемі якийсь глюк, причому якшо не паше також і konqueror то не думаю шо я шось не правильно написав.
Префиксы PF_ и AF_В рассматриваемых примерах обозначения доменов в функции socket() даются с префиксом PF_ (protocol family - семейство протоколов). Многие программисты некорректно пользуются константами с префиксом AF_ (address family). В настоящее время эти семейства констант взаимозаменяемы, но подобная ситуация может измениться в будущем.
Тоді ви напевно в курсі, що в оперційній системі Лінакс порти до 1024 зарезервовані для використання системним адмірістратором? Це раз. Друге, а ви до того ж порту, який вам потрібно можете приєднатися telnet`ом? Третє а куди у вас konqueror ломиться то? Подивіться його налаштування, а раптом щось і справді не так? :-)
telnet> open google.com 80Trying 72.14.207.99...Connected to google.com.Escape character is '^]'.
Ну і четверте: раз ви у на спеціаліст по сокетах - то мабуть читали таку книжку, як "Linux Socket Programming (Создание сетевых приложений в среде Linux)" автор: Sean Walton (Шон Уолтон). І ви там мабуть звернули увагу на сторінку 31, а саме:
Трапилась помилка під час завантаження http://google.com/:Не вдається приєднатися до вузла http://google.com/.
I тому наприклад сокет вмене повинен конектитись наприклад до госта google.com по 80 порту. Телнет в мене конектится ґуд:Код: [Вибрати]telnet> open google.com 80Trying 72.14.207.99...Connected to google.com.Escape character is '^]'.
А на рахунок konqueror то то я там нічого не міняв і навіть не знаю шо там можна поміняти до того ж він в мене пахав. ось шо він каже як я хочу завантажити google.comКод: [Вибрати]Трапилась помилка під час завантаження http://google.com/:Не вдається приєднатися до вузла http://google.com/.
та шо ви до мене як до якогось ламера, мені апач зараз не потрібен я просто навів приклад шо він не працює, і шо ви хтіли цим сказати - "ніхто з Локалхоста й не мугикне" і чого ви думаєте шо мої сокети працюють на 80 порту по http протоколу? А програма в мене повинна працювати через інет а не полокалгосту. А на рахунок зайнятих сокетів ви хоч самі розумієте що сказали, якшо ні тоді б вже краще не казали. Проблема шось в самій системі, бо таж моя прога на роботі працює чудово.
А ваша програма?
Ну я б насамперед подивився у налаштування проксі
Цитата: patriotyk від 2007-10-03 18:01:55та шо ви до мене як до якогось ламера, мені апач зараз не потрібен я просто навів приклад шо він не працює, і шо ви хтіли цим сказати - "ніхто з Локалхоста й не мугикне" і чого ви думаєте шо мої сокети працюють на 80 порту по http протоколу? А програма в мене повинна працювати через інет а не полокалгосту. А на рахунок зайнятих сокетів ви хоч самі розумієте що сказали, якшо ні тоді б вже краще не казали. Проблема шось в самій системі, бо таж моя прога на роботі працює чудово.Вибачте пане patriotyk в жодному не хотів вас образити... Просто намагаюсь відповідати в тому ж стилі в якому питають (І питати в такому - щоб відповідь мені згодилася ) Щодо з*єднань,портів, сокетів я можу назвати себе почесним ламером (бо те що я колись під офтопіком писав для фільтрування трафіку - то казки, які, нажаль, забуваються потроху із сидінням в SQL ) - тому надалі замовкаю . (А може той. викладете Вашу програму на огляд разом і протестується )
ЦитатаА ваша програма?Що моя програма? якшо ви хтіли сказати чи відповідає моя прграма по телнету тоді повторяю ще раз - МОЯ ПРОГРАМА ПРЦЮЄ ЯК КЛІЄНТСЬКА, тому всякі телнети тут ні доч ого
ЦитатаНу я б насамперед подивився у налаштування проксіТа ні проксі тут нідочого в в мене Direct Connect інету і проксі в конкверорі виключене. До того ж недавно все працювало і гугля вантажився, а шо таке сталось без поняття.
А ваша програма може приєднатися до того ж гуглу? Не теоретично, а практично. (Там треба тільки адресу і порт змінити і перекомпілювати) Усмішка
І все-таки я б подивився у налаштування проксі...Тому що, телнет, якому проксі потрібен (наскільки я знаю) - працює нормально (принаймні з того, що я бачу).