/me задумався над вечірньою звичкою #pacman -Suy
Цитата: rangel від 2007-11-18 10:32:56/me задумався над вечірньою звичкою #pacman -Suy/me задумався над щоденною синхронізацією репозиторіїв Debian testing та ранковими apt-get update && apt-get upgrade....
Ну, про те, що Убунту, - це бачення Канонікалом тестової вітки Дебіен, сперечатись не буду. Але поясніть все ж мені недалекому оте захоплення "різними версіями", "новими версіями" і т.ін.
ЦитатаНу, про те, що Убунту, - це бачення Канонікалом тестової вітки Дебіен, сперечатись не буду. Але поясніть все ж мені недалекому оте захоплення "різними версіями", "новими версіями" і т.ін.ну я особисто оновився заради GNOME 2.20, там багато цікавих змін, а також заміни ґейма на піджін. Також виявив, що compiz fusion після довгого пиляння є дуже зручною і корисною штукою. Загалом в Убунту політика така: між новими версіями оновлювати лише баґфікси, патчі безпеки та мінорні релізи. Звісно, юзаючи бекпорти, можна не оновлювати весь дистр, а лише деякий софт.
Хочеться стабільності — ставте LTS
+ кілька фіч, що полегшують життя не тількиа й тим, хто не хоче «паритись»
Все ж таки звідки така популярність Ubuntu?Новий софт і юзерофільні конфігуратори є і в інших дистрибутивах.До того ж клони Ubuntu чомусь не такі популярні.
Які такі фічі, завдяки чому Ubuntu такий популярний?
$program1Command not found
$program1program1 is currently not installed. To install type sudo apt-get install program1
А Linux Mint має аналог Yast .